Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
poslední dni mě trápí pálení žáhy, helicid moc nezabral, respektive mám teď pocit pálení žáhy při jídle jinak ne. Nechal jsem si napsal omeprazol suspenzi co mě napsala lékařka a od včerejšího večera ho užívám.
Ještě mě napadlo, jestli to nemůže souviset se staženým břichem? Dost jsem přibral a nosím kalhoty u kterých musím zatáhnout břichno abych je dopnul. Ale jsou to jediný oblekový kalhoty co mám.
Jestli nezabere ani ta suspenze, tak se obrátím v pondělí na doktorku.
Máte s tím nějaké osobní zkušenosti?
Látka omeprazol opravdu pomáhá. Jezte menší porce, dobrou volbou je dělená strava (bílkoviny+zelenina, zvlášť jen sacharidy). Bílkoviny a sacharidy využívají ke zpracování potraviny jiné žaludeční šťávy. Večeři jezte brzy večer (B+Z). Na spaní si dejte pod hlavu jeden polštář navíc. Samozřejmě je dobré zhubnout.
S pálením žáhy mám problémy už více jak 20 let. Doktoři mi na to předepisovali Lanzul, Helicit, Omeprazol a já už ani nevím co všechno ještě a vše mi na to pomáhalo docela dobře. Nyní mi doktorka předepisuje pantoprazol. Beru jednu tabletu ráno a to stačí. Zkoušel jsem už tyto tablety vynechat, ale po 2 - 3 dnech se pálení zase vrací. Někdy mám to pálení i když na to beru předepisované tablety, ale bez tablet by to bylo asi horší. Za ty roky jsem si už na to zvyknul a nepovažuji to jako velký problém.
Ano mám.Místo abych se stahoval tak jsem si koupil oblečení větší velikosti a místo pásku jsem si u ťamanů za pár kaček koupil kšandy.-šle.stojí okolo stovky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.