Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leg press a tlak v kolenou

Od: obycejnykluk odpovědí: 1 změna:
Hezký den všem.
Včera jsem byl s kamarády ze střední cvičit v posilovně. Hoši už cvičí přes 14 let a vedou mě jako trenéři trochu. Včera však na leg pressu (nohama zvedate váhu) jsem cítil, že mám lehčí tlak v kolenou. Nic se nestalo snad, ať na menší tlak a pod koleny jsem pocítil nejspíše namožený vaz. Dneska chodím normálně, v koleni je stále trochu tlak ale nebolí to. Vazy pod levým kolenem trochu cítím. Možná si koupím kloubní výživu nebo uvidím. Stalo se Vám něco podobného?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

klaj
hodnocení

1x

Také jsem cvičil asi přes rok. Snaha o těžsí váhu. Když jsem viděl záběry z posilovny, tak je vidět, že si nakládají hodně. Tedy třeba na 6-8 opakování a dost. Pak se mi přidaly občas bolesti třeba v ramenou, v kloubech všemožně křupání a pak bolest, že jsem si dával více dní pauzy. Přečetl jsem si tedy něco o zraněních a že to je docela časté, při silovém tréninku. Tedy že to je otázka času, kdy to přijde. Teď cvičím kolem 12 opakování, střední váhy a je to ok. A co se týče kloubů, tak ty vám jen čase poděkují, že jste je šetřil. V 60 letech a více nikdo skoro ani nepozná, že jste cvičil s činkami celý život... Já si jedu svoje, neřeším až tak bílkoviny, abych si případně odrasoval ledviny a k čemu vlastně vypadat jako "skříň"... O steroidech už vůbec nemluvě... To udělá jenom narcisní blb, co se musí předvádět a neváží si sám sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]