Nejste přihlášen/a.
Včera jsem byl s kamarády ze střední cvičit v posilovně. Hoši už cvičí přes 14 let a vedou mě jako trenéři trochu. Včera však na leg pressu (nohama zvedate váhu) jsem cítil, že mám lehčí tlak v kolenou. Nic se nestalo snad, ať na menší tlak a pod koleny jsem pocítil nejspíše namožený vaz. Dneska chodím normálně, v koleni je stále trochu tlak ale nebolí to. Vazy pod levým kolenem trochu cítím. Možná si koupím kloubní výživu nebo uvidím. Stalo se Vám něco podobného?
1x
Také jsem cvičil asi přes rok. Snaha o těžsí váhu. Když jsem viděl záběry z posilovny, tak je vidět, že si nakládají hodně. Tedy třeba na 6-8 opakování a dost. Pak se mi přidaly občas bolesti třeba v ramenou, v kloubech všemožně křupání a pak bolest, že jsem si dával více dní pauzy. Přečetl jsem si tedy něco o zraněních a že to je docela časté, při silovém tréninku. Tedy že to je otázka času, kdy to přijde. Teď cvičím kolem 12 opakování, střední váhy a je to ok. A co se týče kloubů, tak ty vám jen čase poděkují, že jste je šetřil. V 60 letech a více nikdo skoro ani nepozná, že jste cvičil s činkami celý život... Já si jedu svoje, neřeším až tak bílkoviny, abych si případně odrasoval ledviny a k čemu vlastně vypadat jako "skříň"... O steroidech už vůbec nemluvě... To udělá jenom narcisní blb, co se musí předvádět a neváží si sám sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.