Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc mam otekle oci

Od: barca odpovědí: 8 změna:
dobry den mam dotaz.. proste posledni tyden to mam okolo oci a pod obocim jakoby na vickach zarudle mam tam uplne suchou kuzi a kdyz se mi tam dostane nejaky krem nebo jen i voda tak to strasne stipe. stipe to i kdyz mrkam a tak se chci zeptat jestli nevite cim to je co to je a jak to resit protoze s tim nechci chodit k lekari (je mi 15 kdyztak) a posledni dobou taky mam takovy hodne spatny obdobi tak trosku a vic brecim to je jedno ale jestli to treba nemuze byt tim protoze me nenapada nic jineho a alergii take na nic nemam nebo tak

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

1x
A co řasenka, používáš? Alergie může vzniknout kdykoliv.
barca
hodnocení

no rasenku nepouzivam ale je pravda ze jsem si pred tydnem jela delat obcanku a chtela jsem po mamce aby me namalovala trosku takze jsen to mela a od te doby ty oci takovy mam

liska5
hodnocení

1x

Alergie může vzniknout kdykoliv. Teď je hodně těch pylových. Zkusila bych nějaké volně prodejné antihistaminikum. Jinak pálení a sucho v očích znamená nedostatek vitamínu B2 nebo železa. Často obojího. B2 je nejvíc v kvasnicích, Fe nejvíc v melase ze zdravé. výživy, to je takový pendrekový sirup, lžíci denně. Záněty okrajů víček vyžadují zvýšit příjem zinku / v dýň. semínkách/. Podrážděné oči a jejich okolí mohou být z pláče. Navíc špatná psychika zdravotní problémy zhoršuje. Jestli to nezmizí, tak nakonec k lékaři.

barca
hodnocení

olop
hodnocení

0x

jdi k lékaři

hodnocení

0x

Nvm, možná svrab? Teď je dost "v kurzu" .. *nevi*

kmet
hodnocení

0x

Já tipuju zánět meibonských žlázek, má někdo nějaký další tip?

hodnocení

0x

Tady vážně nikdo netuší, tady můžeme jen tipovat a může to být opravdu cokoliv, jdi k doktorovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]