Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
teď jsem se seznámila se s jedním mužem. Muž na mě působí charismaticky a zajímavě, cítím, že je pro mě zajímavý a určitým způsobem mě to k němu stáhne. Mám s ním i větší chuť k životu a víc mě to podněcuje k lepším výsledkům. Když jsem měla vztah, který byl toxický, pociťovala jsem ze sebe špatný pocit. Vůbec jsem nechtěla pracovat na svém růstu. Bývalý byl spíš pasivnější muž, který se žádným způsobem nevzdělávál a já ztratila motivaci ke všemu. Chtěla jsem pracovat na vztahu a mít vztah i na lepší úrovni. Právě nevím, jestli problém s moji motivací mám řešit nejdřív individuálně sama se sebou nebo je v pořádku, že pro mě bude partner vzorem a nějakým způsobem na sobě budu pracovat. Chtěla bych být s partnerem na stejné úrovni a jeho úroveň života mi vyhovuje a chtěla bych se na tuto úroveň dostat.
Jak pracovat na motivaci? Myslíte, že by měl vztah s tímto mužem šanci?
Děkuji a přeji hezký den
Chápeš? Musíš začít u sebe, abys zaujala a měla co nabídnout. Nemluvit o tom, neptat se na nějaké motivace, ale vzdělávat se. Vážit si sebe, nesrovnávat se s nikým. Nežádat víc, než sama můžeš nabídnout. Musíš využít každé příležitosti k získávání nových vědomostí. Vyhýbat se laciným informacím, co kdo s kým atd. . . Vyhýbej se laciným a povrchním "přátelům"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.