Nejste přihlášen/a.
Vybavila se mi scéna z jednoho filmu, který jsem kdysi viděl v TV:
Barevný, asi ČSSR, mluvili spíše česky než slovensky, možná polovina 80.-tých let
Asi 3-4 děti ve věku tak 12-15 let se v létě ztratí (?) rodičům na dovolené (?) v nějakém pobřežním letovisku v Bulharsku (?), hlavní kluk tam pobíhá s ostatními oblečený v kalhotách a košili na pláži, mají problém se dorozumět s tamějšími trhovci (?) a celkově tak nějak skupinka bloudí
Moc toho není, já vím
, proto jsem také nic nedohledal na ČSFD.
Díky za postrknutí.
Taky díky moc za název filmu
. Je to on!
Ten museli dávat snad jenom jednou. Od té doby jsem ho neviděl. Hned mi to zlepšilo večer.![]()
Vím jen že děti byly v cizině, a ujel jim spoj domů. Potřebovali se dostat domů, a pak se mi vybavuje v paměti jen ta scéna jak hledají v popelnici a chlapec se snaží opravit rádio vyhrabané ve smetí. Vůbec nic jiného.
Za boha jsem si nemohl vzpomenout a chystal jsem se už taky tady zeptat.. To zde přišlo úplně šťastnou náhodou!![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.