Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Objednal jsem si tablety přímo od výrobce ohledně problému ze spánkem atd. Valerian Root Extract. Jaké máte zkušenosti s tabletami atd? Děkuji.
S tabletami zkušenost nemám, ale občas jsem si koupila Valeriánské kapky /kapky z kozlíků lékařského/ a byla jsem spokojena, vždy mi pomohly. Záleží, jaké množství bylinného extraktu tablety obsahují.
Valeriánské kapky jsem koupila od Grešík, byly naprosto bez chuti a zápachu. Příště holt nečuchat a polykat.Že by byly nějak staré, zkažené? Kupovala jsem několikrát, kvalita stále stejná.
Denny, já se tady uválím smíchy při představě poblinkaného tchoře. Když jsem to viděla tak mé oči byli jako Oposum /volně přeloženo točí očima jako Hurvínek/. Ale význam chápu a rozumím.
Velice dobře zabírá Coffea AKH 2-2-2 neruší mentol ani káva. Nebo Arnika Montana AKH uspí dokonale 2-2-2 vycucat.
AKH je dynamizované.
Také se dal jeden čas koupit olej ze sibiřské jedle ten se nakapal do vany, nebo se provedla masáž a ráno byl člověk jak znovuzrozený. Zkuste se podívat, je možné, že se sežene.
Denny, když se trefí podle fyziognomie konstituce tak má AKH naprosto rychlé a skvělé výsledky. Já rovněž fungují když potřebuji na nich. Mám velice dobrou reakci. A když pak člověk vidí i úlevu a radost u druhých není nic víc co by potěšilo.
Takhle doktoři povětšinou nereagují.
No pěkně jste se provařila asi jste Apis Melifica / ty pachy, odněkud to znám/
Jste mi sympatická.
Zkusila bych raději jiné metody.Vyvětrat před spaním,nejíst několik hodin před spaním,nebýt před spaním na počítači,ani na mobilu,číst si knížku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.