Dobrý den, Na Velikonoce jedu autem do Salzburku na 3 dny mám ubytování v hotelu. Chci se zeptat zda kromě rakouské dálniční známky budu platit ještě nějaký poplatek za vstup do města autem? Má Salzburg nějaké zóny. Kde to zjistím a popřípadě. Kde mám koupit známku, kterou nalepím na auto za vstup do města. Děkuji a přeji hezký den. S pozdravem
Dobrý den, Salzburg nemá zatím zavedeny nízkoemisní zóny do kterých byste potřeboval plaketu. Ale pohlídejte si,zda máte u ubytování k dispozici parkování v ceně, popřípadě kde a za kolik.
Nechtěla jsem být rýpavá,ohledně toho parkování Ale vím,že některé hotely nemají parkovací místa. V takových případech je fajn mrknout předem po parkovacích možnostech. Také je dobré popřemýšlet o tom,zda se budete pohybovat po dobu pobytu autem nebo veřejnou dopravou. V druhém případě se dají koupit jakési předplacenky, ve kterých je právě parkování a veškeré jízdné hromadnou dopravou. Přeji šťastnou cestu a užijte si Salzburg
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.