Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlík Plzeň - České Budějovice

Od: anetz odpovědí: 4 změna:
Nejel jste někdo rychlíkem této trasy poslední dva dny? Na idosu, můj vlak skáčou rychlíky jako odřeknutý. Na internetu psali, že je to chybný a že normálně jede.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xman
hodnocení

0x

Přesně, takhle skáče už od čtvrtka, jel jsem ve čtvrtek do Protivína, a tam jsem slyšel, mi spolucestující říkal, že výpravčí, kterého se ptal, říkal, že rychlík z Plzně už ujel, nečekal na příjezd osobního vlaku, což je divný, se divím, když většinou čeká tich pár minut.

Kde na internetu psali, že je to chybný a normálně jede, můžete prosím poslat link?

anetz

cd.cz/...

*Údaj v informačních systémech o odřeknutí vlaků je chybný.* *

*Poznámka

Chybná data v aplikacích pro cestující*

přijde mi zvláštní když Můj vlak patří ČD že by tam měl takové chyby v systemu?

anetz
hodnocení

Když se potom rozklikne vlak, konkrétně R 627 Bezdrev píše to bez omezeni, tak já fakt nevím. Potřebuji se večer dostat na internát do školy
xman

Rozklikneš, kde v apce nebo v IDOS?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]