Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat z rozchodu?

Od: oook odpovědí: 8 změna:
V listopadu se semnou přítel rozešel. Měli jsme 2 lety vztah. Je nám 19, jsme na stejné škole. Poslední dny se tahal s jinýma holkama což jsem se dozvěděla až dýl. Ve škole ho vídám na chodbě vždy s jinou holkou, štve mě to, protože mě vždy říkal že se musí učit a nemůže být semnou o přestávkách a najednou má čas.. každopádně já se na něj ani nekouknu, když ho zaregistruju tak strhnu pohled nebo ignorativne projdu. Ovšem on dost na mě kouká stále, též mi ještě nevrátil věci které mám u něj doma. Egoisticky můžu říct že od doby co není semnou to s ním šlo z kopce. Vykašlal se na učení, propadl závislosti her na PC.. začal se chovat jinak kdy lidí zamnou chodí a ptají se co se mu stalo. Jenomže můj problém je, že se stále nemůžu přes ten rozchod dostat. Stále mě to trápí, a často mám živé sny kdy citim jeho doteky. Zkouším dělat vše ostatní abych na to nemyslela ale vůbec nevím jak s tím bojovat, cítím v sobě selhání že jsem si nedokázala udržet ani jednoho troubu
Na Valentýna jsem mu přes kamarádku s kterou se baví poslala malou papírovou Růžičku, rád si ji vzal a nechal. Jde i přes tak malá gesta si ho získat zpět? Možná to zní hloupé. Ale jsme lidí co dělají chyby, a rada bych mu dala druhou šanci, a vzhledem k tomu že stále má naše fotky, stále má mé věci tak cítím že ještě asi konec není

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Máš přece svoji hrdost a svoji hodnotu, které si musíš být vědoma. Příště žádné růžičky pro něho, ty jsi neselhala, ale on ve vztau selhal. Je to těžké pustit ho z hlavy, kdy se ve škole vidíte, je to hodně těžké, ale bylo by dobré pro tebe, kdybys to dokázala. On o žádnou druhou šanci nestojí, nesnaž se ho získat zpět, je to pod tvoji úroveň, takhle se mu vnucovat. Jsi inteligentní děvče, tak se vzpamatuj a měj svoji hrdost.

p23®
hodnocení

4x

Chce to čas. Každý rozchod je velice těžký, časem vše přebolí. Věnujte se škole, koníčkům, ten pravý jistě přijde. Horší by bylo, kdyby Vás opustil a měla jste miminko. Přeji krásný den a usmívejte se. Přece ho nebude prosit.

hodnocení

3x

Nemáte kouska hrdosti. Opravdu nejste schopná seznámit se s někým jiným, lepším a mít ho ráda? Tenhle nevypadá na spolehlivého partnera a buďte ráda, že jste se rozešli. Píšete: "Tahal se s jinýma holkama...kašle na učení...je závislý na počítačových hrách..."

Pokud je to všechno pravda, opravdu si ho chcete pustit zpátky do života? Myslíte si, že se změní? Nezmění, chvíli to třeba bude dělat dobrotu, ale pak najede na to, na co byl zvyklý a co ho těšilo víc, než Vy.

Nechápu, proč jste mu dávala dárek. Je svátek zamilovaných a on určitě do Vás zamilovaný už není. A myslím si, že ví, že by mu stačilo jen kývnout...možná si Vás nechává jako tu poslední jistotu, když ho ostatní zavrhnou, Vy ho přijmete vždycky. Kdyby mu na Vás záleželo, dal růžičku on Vám. Prostě si jen tak pohrává, užívá si života a ví, že u Vás se obejde vždycky. Ale až on to bude chtít a potřebovat.

Najděte si normálního slušného chlapce, raději o pár let staršího, než jste Vy. Tenhle není ještě vyzrálý, je to takový adolescentík. Bude jaro, zbytečně se neutápějte v sebelitování, vzhůru na výlety, taneční zábavy, sporty...To by v tom byl *cert*, abyste nenašla lepšího partnera.

A pokud nenajdete, tak snad raději do kláštera. Všechno by bylo lepší, než se znovu přilepit na tohoto kujóna. Jaga.

oook
hodnocení

Jsem schopná se seznámit a novými, jen mě děsí ta představa jít tou cestou znovu, nový začátek. Ovšem má to své vyhody to ano. A také tedy nechci hned do vztahu, nebo hned se kolem někoho motat, asi je lepší být teď rok dva sama a poté se někam vydat hledat nový objev.
Děkuji za radu

Vydat se hledat nový objekt, takhle to opravdu nefunguje. Až budeš po čase připravena na nový vztah, tak ho prostě někde potkáš, když to budeš nejméně očekávat. Nehledej a žij, věnuj se svým zálibám, koníčkům a své práci, pusť ty kluky na čas z hlavy, až bude ta správná doba, tak ho potkáš.

hodnocení

2x

Toto jste zde již řešila, rad jste dostala spoustu. Smiřte se s tím, že on vztah lepit nechce. Neponižujte se, nedolézejte. Žijte si svůj život a on ať si žije také ten svůj. Pomůže jen čas a až to přebolí, najděte si jiného. Ne troubu, jak píšete, ale slušného kluka, který Vás bude mít rád a bude si Vás vážit. I rozchody k životu patří, zažil jsme je snad každý...

ltz
hodnocení

0x
Růžicku k Valentýnu od vás si nechal, nepíšete už, jestli on vám nějakou také dal. Lidi chyby dělají, ale takoví človičci jako je on, by v nich po krátké přestávce nejspíše rád pokračoval. Zkusit to můžete, jenom jestli by jste druhý rozchod ustála a to ponížení ještě do toho.
oook
hodnocení

Nene žádnou jsem od něj nedostala..jen mi pak napsal že děkuje a že mi přeje krásného Valentýna. Nic víc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]