Zdravím, poslední dobou se mi docela často stává, že ,,plivu,, toto. Nebo nevím jak jinak to říct. Prostě se to nachází někde v krku a smrdí to. Netuším co to je, většinou to je jak malá kulička, když jsem jednou zkusila rozmáčknout, extrémní puch... Viděla jsem snad někdy dřív, že to je něco jako hnis a vymačkáva se to. Tam u míst kde jsou mandle. Jenže já to nemám odkud mačkat, prostě se mi to z krku dostane do pusy. Co to je... Jak se toho zbavit, nevíte někdo? Děkujii
Zbytky jídla, co se usazují na mandlích. Zkuste nějaký ústní sprej/kloktadlo (dobrá je prý i jenom voda se solí), už jenom kvůli tomu, že to často způsobuje zápach z úst. Pokud to nepomůže, alou za doktorem, může tam být jiná příčina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.