Nejste přihlášen/a.
Vyplatil se akorat CrazyWolf v Kauflandu kde ho meli v 1,5 litrech tusim za 12,00 Kc v akci, ale uz dost podrazili, myslim ze presli na 1,0 litr za 19?
Samozrejme ty male plechovky 0,25 za asi 7,90 nebo tak nejak.
V podstate je to slozenim to same jako RedBul za 50,-
Ale rika se ze hrac gamer je bystry a tak by si mel umet tyto informace zjistit a porovnat sam.
ps: nakupoval jsem tyhlety Šma co. lady řemeslníkovi, po kartonech, jenže on jak byl jednoduchý tak si toho dal moc najednou a pak z toho byl vycukanej a nemohl spat
Nemá to cenu. Pokud chcete místo spaní hrát, vykašlete se na to a jděte spát. Kdo nespí, zadělává si na Alzheimera, protože mozek ve spánku "uklízí".
Smysl to má pokud se potřebujete dlouho do noci učit, ale i tak je potřeba spát, jinak vám to v hlavě nezůstane.
Energy drinky obsahují hlavně kofein, který je v běžných potravinách v kávě, kole a trochu v čaji. Ty ostatní látky jsou pro "nespaní" většinou k ničemu, snad ještě vitamín D podporuje účinek kofeinu.
Je potřeba si spíš vyzkoušet spoustu různých značek a pak si vybrat, každému vyhovuje něco jiného. Proti ospalosti po obědě mi funguje káva.
Funguje mi i Alchemistr, který obsahuje jen kofein a vitamin D a nějaké minerály, všechno ostatní z toho vyházeli, protože účinky jsou zanedbatelné.
Ale brát energy drinky jen na hraní je prostě kravina. Spaní je lepší než hraní. A to jsem ve svých 15 u toho seděl taky pořád.
O Alchemistru vím jen že na něj dělal reklamu Mr... Rota
Ale jestli tam jenom kofein + D, není pak lepší si vzít espresso a piluli D3 + K2? Nebo Vigantol? Náklady budou asi tak setinové!
edit:
Přesné složení jedné kapsle Alchemistra:
@sas ano, Martin Rota je vlastník firmy Alchemistr, celý ten projekt vymyslel, se složením mu pomáhal jeho kamarád, doktor chemie.
Ano, vyplatí se udělat si kafe, ale někdo třeba nemá kafe rád, nebo nemá prostor si ho udělat, tak vezme piluli.
Jinak dobrý espreso taky nevyjde levně.
Stejný případ jako jiné energy drinky: O kofeinu a taurinu byly napsány romány a L-arginin má také spoustu nežádoucích vedlejších účinků. Ostatní látky jsou tam spíše do počtu. Vyhnul bych se tomu úplně.
A vy si tím hraním počítačových her nějak vyděláváte na živobytí, že potřebujete pít energetické drinky? Ty obsahují hlavně kofein, cukr, možná taurin... jako na každodenní pití to není, protože ve velkém množství mají na zdraví negativní vliv - zvyšují neklid, nervozitu, mohou vést až k infarktu. Takže za mě odpověď na vaši otázku - nevyplatí se je kupovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.