Nejste přihlášen/a.
ahoj mám kamarádku s kterou sme občas hodily nejkaý flirtík srandičky mněli jsme krásnej kamaádskej vztah bavily sme se uplně o všem atd a najednou mně řekla že s tím uz je konec ale nechápu co se mohlo ze dne na den že hodila couvačku neví někdo zkušenejší co ji k tomu mohlo vést?díky
to sem si právě taky myslel ale když jsem se ji na to ptal tak mi řekla že nad tím premyslela a že kvuli jejimu svedomi to už dělat nechce tak prave nevim jestli to muze bejt tim mozna je to blbost ale delali sme si srandu ze kdyz se podivame na hvezdy tak si na sebe vzpomenem a ona rekla ze zadny hvezdy uz nic proste tak nevim co se staloale docela to boli i kdyz mezi nama nic nebylo
no mlady moc nejsme prave mam v tom gulas vubec nevim co se mohlo stat asi zacala neco citit tak radsi couvá nebo fakt nevim
je to pravda ja se ji ptal a ona mi rekla ze nad tim premyslela a ze to pritelovi nechce delat ze je to vuci nemu zli ze zjistlia ze ho ma rad vic nez si myslela a ja jsem ji rekl ze ho prece musela mit i driv rada kdyz snim je ale to mi na tom prave nesedi proto nad tim premyslim jak blazen
1. Davno ste ju mali kdesi ohnut namiesto flirtikov.
2. Jej partnerovi vadia vase spolocne akcie alebo ona ma vycitky svedomia.
Pre buducnost : nepocuvajte zenske reci, su to len dristy bez obsahy, dolezite su vzdy ciny. Nepustajte sa so zenou do debat "ako na tom sme" a "co je medzi nami". Sahnite si, hned budete vediet.
Nechápu, na co se ptáte. Něco Vám řekla, Vy jste nad tím přemýšlel, něco jste vydedukoval, zeptal jste se jí, v podstatě Vám to potvrdila. Tak na co se ptáte na poradně? Od koho to ještě chcete slyšet? Začal jste se jí líbit, ale nechce (zatím) opustit přítele a být s Vámi. Tak ji nechte na pokoji, žijte si svůj život bez ní - je zadaná.
Patláte se v tom a není proč. Čemu na tom chcete víc rozumět?
protoze se to tu jmenuje poradte proto a takle se bavte doma ze starym ja sej prisel zeptat nic vic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.