Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se mohlo stát?

Od: tomas3 odpovědí: 27 změna:

ahoj mám kamarádku s kterou sme občas hodily nejkaý flirtík srandičky mněli jsme krásnej kamaádskej vztah bavily sme se uplně o všem atd a najednou mně řekla že s tím uz je konec ale nechápu co se mohlo ze dne na den že hodila couvačku neví někdo zkušenejší co ji k tomu mohlo vést?díky

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co na tom nechápete? Zřejmě si našla někoho, od koho může čekat něco víc, než "nějaký flirtík".

doplněno 10.03.23 15:27:

Aha, takže jestli má kluka, tak jí zřejmě dal vybrat - buď já, nebo on. A protože Vy jste byl jen kamarád, tak je její volba jasná. Prostě na ní zapomeňte.

tomas3
hodnocení

nemohla si najit nikoho kdyz pritele má byly sme jen proste trosku vetsi kamaradi

tomas3
hodnocení

a to mi jěště řekla že se jí dostávám do hlavy tak to právě nechápu

nov

A pod kůži ne?

tajnej
hodnocení

3x
Nejspíš si našla kluka.
tomas3
hodnocení

ona kluka ma jen sme byly trosku vetsi kamaradi

tajnej
V tom případě má nejspíš žárlivého kluka pokud teda nejsi kámoš i s tím klukem.
tomas3
hodnocení

nn nejsem snim kamarad to mi ěště řekal že se jí dostávám do hlavy tak proto tomu nerozumím

tajnej
Nejspíš ses ji začal líbit, tak jen dostala strach.
tomas3
hodnocení

to sem si právě taky myslel ale když jsem se ji na to ptal tak mi řekla že nad tím premyslela a že kvuli jejimu svedomi to už dělat nechce tak prave nevim jestli to muze bejt tim mozna je to blbost ale delali sme si srandu ze kdyz se podivame na hvezdy tak si na sebe vzpomenem a ona rekla ze zadny hvezdy uz nic proste tak nevim co se staloale docela to boli i kdyz mezi nama nic nebylo

tajnej
Upřímně neznám moc holek, co mají kluka a k tomu ještě dobreho kamaráda jak říkáš.
Nejspíš jste hodně mladí ,tak úplně nevíte co vůbec chcete.
tomas3
hodnocení

no mlady moc nejsme prave mam v tom gulas vubec nevim co se mohlo stat asi zacala neco citit tak radsi couvá nebo fakt nevim

tajnej
Jestli je pravda to co si psal, tak se jí líbíš.
Prostě se jí nato zeptej.
Lepší vědět na čem jsi, než nad tim dokola přemýšlet.
tomas3
hodnocení

je to pravda ja se ji ptal a ona mi rekla ze nad tim premyslela a ze to pritelovi nechce delat ze je to vuci nemu zli ze zjistlia ze ho ma rad vic nez si myslela a ja jsem ji rekl ze ho prece musela mit i driv rada kdyz snim je ale to mi na tom prave nesedi proto nad tim premyslim jak blazen

tajnej
Skrátka pokud má kluka a má ho ráda, tak dobrého kamaráda už nepotřebuje, protože i její kluk ji zároveň dělá kamaráda.
Jinak nevím co říct.
tomas3
hodnocení

ja to chapu ze ho ma rada ale ze proste zniceho nic zpatecka

tajnej
To jsou baby, žádný chlap je nechápe :D

ltz
hodnocení

2x
Možná si konečně uvědomila, že by se měla už jinak chovat, jelikož má toho přítele.

hodnocení

2x

Zdravím. Co ji k tomu vedlo, Vám sama sdělila. Má přítele, má ho ráda a nechce si navrtávat vztah takovým kamarádstvím jaké popisujete Vy. Nepatlejte se v tom, respektujte její rozhodnutí. Ona si to nenechala přerůst přes hlavu, pochopila, co je pro ni důležitější. Vy to nejste..

okk
hodnocení

2x
Zdravím,
Četla jsem pouze pár komentářů, takže mi možná něco uteklo, každopádně bych řekla asi toto;
Vaše kamarádka má přítele, na kterém ji záleží, asi jste se jí začal líbit, ale stále dává přednost jejímu příteli. Chtěla vás jako kamaráda, začala cítit něco více, a tak couvla.
Musela si vybrat, a tak si vybrala.

hodnocení

1x

1. Davno ste ju mali kdesi ohnut namiesto flirtikov.

2. Jej partnerovi vadia vase spolocne akcie alebo ona ma vycitky svedomia.

Pre buducnost : nepocuvajte zenske reci, su to len dristy bez obsahy, dolezite su vzdy ciny. Nepustajte sa so zenou do debat "ako na tom sme" a "co je medzi nami". Sahnite si, hned budete vediet.

dohlizitel
10.03.23 14:54

Feri?

hodnocení

0x

Nechápu, na co se ptáte. Něco Vám řekla, Vy jste nad tím přemýšlel, něco jste vydedukoval, zeptal jste se jí, v podstatě Vám to potvrdila. Tak na co se ptáte na poradně? Od koho to ještě chcete slyšet? Začal jste se jí líbit, ale nechce (zatím) opustit přítele a být s Vámi. Tak ji nechte na pokoji, žijte si svůj život bez ní - je zadaná.

Patláte se v tom a není proč. Čemu na tom chcete víc rozumět?

tomas3

protoze se to tu jmenuje poradte proto a takle se bavte doma ze starym ja sej prisel zeptat nic vic

Dostal jste mnoho podobných odpovědí a ptáte se pořád dokola, co vlastně chcete slyšet? Vaše reakce nesvědčí o nějaké extra podařené výchově, takže možná zrovna toto Vaší kamarádce může vadit. Vyjadřujte se slušně.

hodnocení

0x
Nevím proč vám neřekla důvod, to jste se měla zeptat jí, když jste byly takové kamarádky a neznáte důvod je to divné.
Je možné, že si někoho našla známost.Ale proč vám o tom neřekla netuším.
macina
Dotaz gramaticky vyznívá, že jde o dvě dívky. Ale myslím si, že se ptá chlapec na to, co se stalo s jeho kamarádkou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]