Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrací se mě neustále zapaření

Od: anonymka001 odpovědí: 7 změna:
Ahoj..bude mě 28 a neustále řeším zapaření v oblasti konečníku a rodidel. Kalhotky mám bavlněné z Bonprixu..a kalhoty mám kalhotové legíny z Vohodse.
Používám sudokrém který fakt zabírá.
Ale. Je. To týden a už se zas drbu.
Fakt nevím jestli je to stravou. Mám ráda hodně palivá jídla .
Nadváhu nemám . 157cm váha kolem 60 plus mínus.
V práci skoro nesedím jen lítám.
Ten sudokrém není zrovna levný...tak bych to ráda vyřešila jednou pro vždy.
doplněno 08.03.23 23:32: Ještě dopíšu že v místnosti doma máme kolem 25,- ale v obývaku to snesem..
Na spaní mám kolem 20 až 22

Vrací se mě neustále zapaření

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

teplo
hodnocení

2x

25 je moc, i 22 je az az

a na spani si dej 18-19°C

Cesky organismus vegetujici v 25°C musi byt dost neodolny, nemate obcas chripky ci jine potize?

predepsal bych studenou sprchu a otuzovani :)

hodnocení

2x

V prvé řadě přestaňte nosit jakékoliv legíny a podobné srákoty, kupte si normální kalhoty, které neobepínají tělo a pak uvidíte to zlepšení.

pb®
hodnocení

1x

Sudocrem vám přijde drahý? 400g za 269Kč? To máte na roky. Ale vybije možná kvasinky, ovšem laktobaciy neobnoví. Kupte si laktobacily, na polykání i vaginální kapsle třeba Gynocaps. Mně řekl gynekolog, že některé ženy jsou náchylné nebo mají období, kdy jsou ke kvasinkám náchylné a pak stačí málo a chytí to. Takže Gyno caps berou perevnivně. Třeba když jdou s dětmi do bazénu, zavedou hned potom Gynocaps.

20°C momentálě doma nemáme ani v koupelně, leda v létě, ale to člověk lítá v tričku.

hodnocení

0x
Už jste stím někdy byla u dermatologa? Důvody můzou být ruzné, cukrovka, kvasinky, plíseň, nadměrná hygiena...Určitě bych nenosil přiléhavé kalhoty, v kombinaci s "litáním" v práci, se asi pocení nevyhnete. Zaměřil bych se i na zdravý jídelníček s vynecháním palivých, tučných a sladkého.

liska5
hodnocení

0x

V takových podmínkách se daří kvasinkám a kožním plísním. Máte v normě krevní cukr? I tak vynechte sladkosti a slazené nápoje, omezte jídla z bílé mouky Takovou stravou totiž kvasinky ve střevě podporujete. Nejste po antibioticích? Každopádně berte probiotika na úpravu střevní mikroflory. Mažte místa Clotrimazolem nebo Imazolem. Ten první je jako jemný krém, zato druhý bíle barví, je jako tekutý pudr. Ale oba mají hlavní protiplísňovou složku. Dobré je mazat jablečným octem a oplachovat růžovým roztokem hypemangánu. Nepoužívejte na ta místa mýdlo ani sprcháč, nějakou dobu se myjte jenom vodou. A doma noste sukýnku naosto, aby místa větrala.

hodnocení

0x

V létě jsem poradila na podobné problémy kamarádce, aby si ta místa ošetřovala Pantenolem-pěna ve sprey z lékárny. S výsledkem byla nadšena. Můžete to také zkusit, za zkoušku nic nedáte.

tep
hodnocení

0x

Na zapařený koule používají chlapi tohle: - koukam ze je to zakazany odkaz tady - ne nedělám si prdel, pózuje jim tam i Vašut...

Odkaz na jejich výrobky: heureka.cz/... protože odkaz na jejich stránky sem nejde vložit, pan administr. to asi nemá rád?

A v diskusi píšou, že připravuju něco pro ženský, Ale že zatím ženský si můžou mazat mazadlem na koule... A taky si s tím mažou stehna, aby se jim neošoupaly, nelepily

zkoušel to někdo? Slyším prvně, že by se koule měli mazat... lepí se někomu koule?, já jsem se s tím nesetkal

tak nevím, jestli je to recese, nebo to je realita? Ale třeba by to mazání někomu mohlo pomoci, nevím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]