Nejste přihlášen/a.
V prvé řadě přestaňte nosit jakékoliv legíny a podobné srákoty, kupte si normální kalhoty, které neobepínají tělo a pak uvidíte to zlepšení.
Sudocrem vám přijde drahý? 400g za 269Kč? To máte na roky. Ale vybije možná kvasinky, ovšem laktobaciy neobnoví. Kupte si laktobacily, na polykání i vaginální kapsle třeba Gynocaps. Mně řekl gynekolog, že některé ženy jsou náchylné nebo mají období, kdy jsou ke kvasinkám náchylné a pak stačí málo a chytí to. Takže Gyno caps berou perevnivně. Třeba když jdou s dětmi do bazénu, zavedou hned potom Gynocaps.
20°C momentálě doma nemáme ani v koupelně, leda v létě, ale to člověk lítá v tričku.
V takových podmínkách se daří kvasinkám a kožním plísním. Máte v normě krevní cukr? I tak vynechte sladkosti a slazené nápoje, omezte jídla z bílé mouky Takovou stravou totiž kvasinky ve střevě podporujete. Nejste po antibioticích? Každopádně berte probiotika na úpravu střevní mikroflory. Mažte místa Clotrimazolem nebo Imazolem. Ten první je jako jemný krém, zato druhý bíle barví, je jako tekutý pudr. Ale oba mají hlavní protiplísňovou složku. Dobré je mazat jablečným octem a oplachovat růžovým roztokem hypemangánu. Nepoužívejte na ta místa mýdlo ani sprcháč, nějakou dobu se myjte jenom vodou. A doma noste sukýnku naosto, aby místa větrala.
V létě jsem poradila na podobné problémy kamarádce, aby si ta místa ošetřovala Pantenolem-pěna ve sprey z lékárny. S výsledkem byla nadšena. Můžete to také zkusit, za zkoušku nic nedáte.
Na zapařený koule používají chlapi tohle: - koukam ze je to zakazany odkaz tady - ne nedělám si prdel, pózuje jim tam i Vašut...
Odkaz na jejich výrobky: heureka.cz/... protože odkaz na jejich stránky sem nejde vložit, pan administr. to asi nemá rád?
A v diskusi píšou, že připravuju něco pro ženský, Ale že zatím ženský si můžou mazat mazadlem na koule... A taky si s tím mažou stehna, aby se jim neošoupaly, nelepily
zkoušel to někdo? Slyším prvně, že by se koule měli mazat... lepí se někomu koule?, já jsem se s tím nesetkal
tak nevím, jestli je to recese, nebo to je realita? Ale třeba by to mazání někomu mohlo pomoci, nevím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.