Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co se děje

Od: dobiden odpovědí: 4 změna:
Zdravim,
od neděle (což jsou 4 dny zpátky) jsem pořád unavená i když spím 8-9 hodin denně. Pociťuju bolesti na jazyku kde mám nějaké bílé čepy, bolest v krku mám mírnou. Hlavně mám jakési mdloby, pálí me za očima a mám zhoršený zrak. Hlavně mám pocit, když sedím ve škole v lavici, že se točím.. dokonce me bolí i v uších a mám je neustále “pod tlakem”… nevím co to je a už me to začíná dost štvát… každý večer od té neděle mám lehkou nevolnost, nechutenství.. uvažuju, že zajdu k doktorovi, ale ještě jsem se s tímhle nesetkala. Nevíte, co by za tím vším mohlo stát? A že toho fakt není málo co pociťuji.. připadám si jako hypochondr :D.
Děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Ráno k doktorovi a šupem, na co čekáte?

hodnocení

0x

Nechte si změřit tlak.

hodnocení

0x
To chce hned doktora tady jste na špatné adrese.Neváhejte a jděte.

hodnocení

0x

nepišete kolik vám ,ale podle školy tipují relativně mlady věk okamžitě k lekáří taky by vás odvest Sanitka pokud to budete podcenovat může to byt krevní tlak nebo další věci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]