Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.mam děti ve střídavé péči 4 a 7 let .Mám možnost jet na celé léto k moři a děti si vzít sebou . Chtěla bych si je vzít sebou na polovinu prázdnin a druhou půlku by je měl zas ex. Ale nechce mi to dovolit co mám dělat? Díky za odpověď marketa
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
nerentier
0x
" Institut střídavé péče ale považuji za největší běs v péči o dítě. Vezměte si šestiletého kluka, který chce svůj režim, jistoty, radosti, a najednou co týden bydlí jinde s někým jiným a v jiném režimu. I kdyby všechno klapalo a bylo harmonicky propojené, jsou to dvě zcela odlišná prostředí, kde dítě žije dva odlišné životy. Rozbíjejí se jeho jistoty. Takže nezakotví." R. Honzák
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]