Nejste přihlášen/a.
Žádnou takovou povinnost nemá. Ale možná by, když vysvětlíte svoje problémy, byl ochoten o tom jednat a přistoupit na nějakou dohodu. Zaměstnavatel...ono záleží, koho konkrétně tím myslíte, mistra, nějakého vedoucího, nebo třeba ředitele podniku. Každý má jiné pravomoci, jiný pohled na dění ve firmě, jiný přístup k lidem. A může být lepší, když za vás jedná někdo jiný /mediátor apod./. Několikrát jsem takto jednal o něčem tam, kde jiní nebyli úspěšní, aa já jsem uspěl. Uvažte to, Barčo, naděje umírá poslední.
Nie, firma ma jedinu povinnost, ak mate zmenu zdravotneho stavu potvrdenu lekarom, preradit vas na pracu, kde to nevadi (alebo prepustit s odstupnym). Priklad : Jano pracuje na stavbe na leseni, ma vysoky tlak alebo cukrovku, nemoze viac pracovat vo vyske, tak ho preradia do skladu lopat.
To vas pripad nie je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.