Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamestnanec s psychickou poruchou

Od: barca odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, trpím psychickou poruchou která mi az doteď nijak zvlášť neprekazela v mem zaměstnání. Nyni mě ale zamestnavatel přesunul na jiné místo kde mam vykonavat stejnou praci,ve stejnem městě jen v jinem prostředí a s jinymi lidmi. A to je pro mě problem ktery nezvladam, muj stav se zhorsuje a praci kterou jsem doted davala celkem v pohodě uz nedokážu odvádět. Pokud mu priznam o co jde ma nejakou povinnost umoznit mi vratit se na sve původní misto? Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Žádnou takovou povinnost nemá. Ale možná by, když vysvětlíte svoje problémy, byl ochoten o tom jednat a přistoupit na nějakou dohodu. Zaměstnavatel...ono záleží, koho konkrétně tím myslíte, mistra, nějakého vedoucího, nebo třeba ředitele podniku. Každý má jiné pravomoci, jiný pohled na dění ve firmě, jiný přístup k lidem. A může být lepší, když za vás jedná někdo jiný /mediátor apod./. Několikrát jsem takto jednal o něčem tam, kde jiní nebyli úspěšní, aa já jsem uspěl. Uvažte to, Barčo, naděje umírá poslední.

id
hodnocení

4x
Zaměstnavatel žádnou takovou povinnost nemá.

hodnocení

4x

Nie, firma ma jedinu povinnost, ak mate zmenu zdravotneho stavu potvrdenu lekarom, preradit vas na pracu, kde to nevadi (alebo prepustit s odstupnym). Priklad : Jano pracuje na stavbe na leseni, ma vysoky tlak alebo cukrovku, nemoze viac pracovat vo vyske, tak ho preradia do skladu lopat.

To vas pripad nie je.

okolik
hodnocení

0x

Zaleží také na tom zda jste si práci sama nalezla na tzv. volném trhu nebo případně pod nějakou společností, která se věnuje OZP osobám. Ti sledují jejich pracovní úspěchy a pomáhají jim se zařadit do pracovního procesu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]