Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi holka, ale nevím zda mě vezme jen jako kamaráda

Od: lvicek17* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, je mi 15 let a líbí se mi jedna hrozně fajn holka chodí do vedlejší třídy, potkali jsme se loni v červnu na burze učebnic u nás ve škole, ještě dříve než k nám na školu nastoupila. Vždy když se potkáme na chodbě tak se na mě usměje, tak mě napadlo že jí pozvu ven, tak jsem to dnes udělal, neodmítla mě (úplně) řekla že se domluvíme později. Ale nevím jestli mě nevezme jen jako kamaráda, prosím vás mohli by jste mi poradit nebo alespon napsat vaši zkušenost, třeba jak tomu předejít,...

předem děkuju za kažkou odpověd

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

"řekla že se domluvíme později" = nezajem

hodnocení

2x

Jak píše @peter. Většina ženských neumí, nebo spíše je jim blbý říct ne, tak řeknou "domluvíme se později", "zítra něco mám, pozejtří taky" a podobný báchorky. To, že se na tebe ženská usměje může mít více příčin, aniž by to značilo zájem. Třeba že je retardovaná, nebo rozpačitá.

První krok jsi udělal, OK. Teď je řada na ní. Abys zjistil, jestli má fakt zájem, tak se jí zkus vyhýbat, ale tím stylem, že na místě budeš, jen prostě nezájem, ne oční kontakt a tak. Když půjde sama po chodbě, tak se musíš pro něco vrátit...

Když ti začne nenápadně nadbíhat, tak máš jasno. Jinak se na ni vy... kašli.

lvicek17*
hodnocení

díky za radu, uvidíme nějak to dopadne ;)

hodnocení

1x

Musíš na ženu působit jako lovec/dominant/chlapák. Jestli budeš jen ten hodný kámoš na pokec, kafíčko a dámské řečičky, pak skončíš jako kamarád. Najdi v sobě lva a zachovej se tak. Sám moc dobře víš, co v tobě je :) Třeba ji pozvi na neco adrenalinového (bojová dráha nebo tak :D)

lvicek17*
hodnocení

dobře, díky za radu

etana*

Patnáctiletej lovec/dominant/chlapák bude holce ve stejném věku připadat jedině jako namachrovanej pitomeček, kterým také bude, obzvlášť když to bude jen póza a ne podstata jeho osobnosti...a zcela právem. Holky v patnácti jsou podstatně dál než kluci (ono se to během dvou let vyrovná a kluci holku v tomto vývoji i předběhnou).

15 ti leté holky, etano, to dnes mají mnohem posunutější. Vy před 40 lety jste to měla úplně jinak, takže nemůžete soudit takhle plošně. A podstatu jeho osobnosti muže ten kluk v 15 ještě ohýbat, jinak bude nadosmrti kamarád :)

liska5
hodnocení

0x

Na velký zájem z její strany to nevidím. Ale kdyby: Hlavně buď pohodovej, vtipnej a pozornej, a trapasy ber s humorem. Nemel moc o sobě, ale víc ji poslouchej. A nemachruj ani nefňukej nad svými nedostatky a neúspěchy. Tím by ses shazoval, nízké sebevědomí nepřitahuje.. Pochval jí něco, ale nevyznávej lásku, pokud nevíš, jak to má vůči Tobě ona. Nevnucuj se a nebuď jak věrnej pes pořád u ní. Láska je touha, nelze toužit po někom, kdo na mně visí. Přitahuje ten, kdo má svůj program, své zájmy a na dívku čas až po tréninku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]