Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datová schránka

Od: mnd® odpovědí: 8 změna:

Ahoj.Když chci dostávat zprávy do datovky tak mám uvádět ID schránky y8fdxui nebo ještě něco jiného? Nebo si to ostatní zjistí samy? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hema
hodnocení

2x

Přesně tak, udáváš id datové schránky. Aby to ostatní nemuseli hledat.

Neplést si s loginem, přihlašovacím jménem, pokud by ses přihlašoval pomocí jména a hesla, neboť vypadá podobně krypticky.

mnd®
07.03.23 18:57
hodnocení

Děkuji

hodnocení

0x

Není rozumné na "anonymní" poradně dávat adresu DS. Je to totéž, jako byste napsal, jak se jmenujete a kde bydlíte.

mnd®
hodnocení

Asi ne,ale kdo má datovku tak si to stejně zjistí.A jak víme sledovaní jsme stejně na každém kroku.Ale i když jsou oponenti tak mi to pomáhá v řešení mojí situace a fandím tomu.Děkuji za upozornění.

Fakt to nechcete smáznout?

mnd®
hodnocení

Ne nechci.Datovku stejně můžu zrušit a zařídít si jinou.Stejně jako ůčet kdekoliv i tady nebo stát se neregistrovaným,Na tom není nic zvláštního.Že jsem hubatej - jinak bych ničeho nedosáhl a vyrůstal u maminky ještě teď.Jinej už nebudu.

Nejde o datovku. Jde o to, že teď je viditelná Vaše adresa, jméno atd. a to pro kohokoliv. Nejen pro ty, co mají datovku...

mnd®
hodnocení

Aha.A to je nějaký problém? Znám všechny adresy lidí v okolí a od xxx domů mám i klíče od vchodu.

inzinyrka - jméno a adresu bydliště normálně uvádím jak na balíky nebo doporučené dopisy a nemám s tím problém.Stejně už mám byt skoro vyklizenej tak tady není co sebrat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]