Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výroba kovových přívěsku na zakázku

Od: privesek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, sháním kovový přívěšek jako tento v odkazu:

chcidraky.cz/...

Koupila jsem ho už dávno ale bohužel se ztratil, a dnes již nikde na internetu není k sehnání. Jsou sice k dostání podobné, ale to není ono. Napadlo mě jestli by to třeba někdo dokázal vyrobit na zakázku

Nemáte nějaký tip, kde by mi něco takového udělali a nestálo to úplně majlant? Já internetu sem nějak nic nenašla a zajímají mě názory a tipy od lidí.

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

minna
hodnocení

2x
privesek
hodnocení

O pár řádků výše píšu, že tyhle napodobeniny nejsou ono

minna

Ten odkaz co jste poslala vy, je stejně přeprodej toho čínského výrobku s mnohonásobnou marží..

etana*
hodnocení

1x

zkuste se domluvit s nějakým šperkařem na Fler.cz, ale levné to nebude, to dá rozum, ona výroba takového šperku není žádná cochcárna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]