Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze někde zjistit kdy byl postaven tento kruhový objezd

Od: slavo® odpovědí: 12 změna:

Mé starší auto má navigaci a má tam nahranou mapu.

Ale tento kruhový objezd v mapě není.

Tak mě zajímá kdy byla ta mapa naposledy aktualizována pokud ovšem lze zjistit kdy byl daný objezd postaven.

mapy.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

denik.cz/...

pardubice.rozhlas.cz/...

Zjistit to můžete na stavebním úřadě ve Vysokém Mýtě, stačí tam zaslat email s dotazem.

hodnocení

1x

Nejjednodušší asi bude podívat se v té navigaci do nastavení nebo třeba při startu, jak je stará...

hb44
hodnocení

0x
Zdravím, na mapě z roku 2015 není. Ovšem na mapě z roku 2018 již stojí.
Lze někde zjistit kdy byl postaven tento kruhový objezd
Lze někde zjistit kdy byl postaven tento kruhový objezd #2
hodnocení

Díky.

Auto je roku 2017, takže by odpovídalo, že aktualizace map v navigaci byla naposledy v roce 2017

Auto z roku 2017 má určitě dříve navigaci v paměti...

street view (panorama) ve tvém odkazu slavo je z roku 8/2017

mapy.cz/...

hodnocení

0x

Dělali to v roce 2015 - hned vedle toho kruháče je Peugeot Kopecký a tehdy jsem tam byl pro nový auto a pravidelně jsem tam jezdil na servis, takže si to dobře pamatuju. Ono vůbec průjezd Mýtem byl a dá se říct i je nezapomenutelný zážitek*smich*

Ještě chvilku utrpení musíme vydržet, už kácí stromy pro obchvat.

mnd®
hodnocení

0x

Není lepší jezdit podle vyhlášky-zákona než se spoléhat na navigaci?Nepíšete jaké auto tak abyste neskončila s náklaďákem na lesním dřevěném můstku dvě klády přes potok.

hodnocení

Jel jsem po D11 do Svitav., že tam nebyla dálnice D35 z opatovic na Ostrov která byla otevřená nedávno mě neudivilo.

Jinak jsem jel dle navigace v mobilu.

nmd, pan Slavo jezdí podle vyhlášky-zákona, navigace je na něco jiného, nežli na porušení zákona.

Přeji jen úspěšný týden.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]