Dobrý den přeji. Pracoval jste nebo pracujete jako analytik nákupu v nějakém velkém závodě/fabrice? Jak je to náročné, popřípadně je to i pro člověka bez praxe? Moc mě to zajímá, rád bych se o toto ucházel. Děkuji předem.
Jde o současný trend vymýšlení nesmyslných názvů pracovních pozic - typicky operátor výroby- namísto dříve používaný pomocný dělník . A pod tuto pozici se skryje asi tisíc různých pracovních pozic - od odebírání kusů za olepovačkou v truhlárně, po zašroubování čtyř šroubů na lince v Kvasinách atd.
Takže analytik nákupu bude totéž, co starý známý zásobovač, nebo nákupčí. Ovšem je dost rodíl, jestli jde o pozici v jaderné elektrárně, nebo třeba cihelně. Přinejmenším by uchazeč o takovou pozici měl o tom, co má ,,analyzovat´´ aspoň cosi vědět. Doporučuji důkladně se doptat o co přesně jde. Pak si uděláte obrázek, jestli to dáte
krtek6
no já to vidím tak, že bude akorát tak analyzovat to jestli "surovinu" koupí hned v pondělí nebo jestli si tipne, že v pátek bude levnější jak v pondělí. Takovej legální gambling v zaměstnaneckém poměru
Dobrý den, pivovar Staropramen,nákupní oddělení, rok 1997. Na pozici nákupčí jsem pracovala více než 12let. V našem oddělení bylo nás 6 nákupčích a zajišťovali jsme suroviny pro vaření piva,obaly,korunky na lahve,etikety apod. Hromadně jsme nakupovali zároveň pro pivovar Braník a Holešovický pivovar. Požadavek na vzdělání byla maturita,počítačové dovednosti na Word a Excel. Vystudovala jsem školu společného stravování,moje předchozí praxe byla v gastronomii. Moc ráda na tu dobu vzpomínám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.