Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi ozývá

Od: god odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
píšu, abych si ujasnila či vyvrátila moje domněnky.
Už je to rok, co jsem se s partnerem rozešla. Konkrétně jsme se spolu ještě párkrát viděli, ale vždy na můj popud a i vyspali. Byli jsme prostě takový kamarádi s výhodami, myslela jsem si, že spolu začneme opět někdy chodit a proto jsem se aktivně neseznamovala s jinými klikami a doufala, že projeví zájem bývalý. Zájem projevoval spíše o nějakou prodavačku. Což jsem neřešila a žádný naděje v tom už neviděla. Akorát mě po čase to scházení už přestalo bavit, vždycky jsem psala já, že se chci vidět a po většinou jsem za ním musela jezdit jenom já. A proto už jsme se přes měsíc neviděli, protože jsem už neměla sílu nic domlouvat, protože on nic nenavrhoval. To se vám stává, že vás kluk nikam nezve? Kdyby měl opravdu zájem tak mě pozve ne? Teď se tak akorát ozve a možná, že se mě snaží nabalovat, ale píše hrozné hlouposti. Raději řeším věci narovinu než, abych chodila kolem horké kaše, což on má zase jinak. Můžete mi někdo vysvětlit, proč o mě má zájem, když by v tom vztahu se mnou zase jen hnil a nechal se obskakovat. Myslím si, že o něj nikdo neprojevil zájem a proto jde za mnou, protože jsem všechno organizovala já. Během vztahu to taky nestálo za nic, prostě si mě nevážil. Je to ten typ člověka, který řekne, že balit neumí a že si jinou hledat nechce prý na starý kolena je mu kolem 25 let. Tenhle pohodlný přístup mě děsně štve. To ho opravdu přitahují ženy, které všechno organizují a on jen leží na gauči. Ve své rodině jeho mamka generál nebyla spíš podřízená.
Vím, že vedle tohodle partnera žít nechci, jen by mě zajímalo jestli z té pohodlnosti někdy vyroste a ještě víc mě zajímá proč má furt zájem o mě...
Předem děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

whekiel
hodnocení

2x
Proč? To je jednoduché - slečna mu přijede až domů, po sexu zase odjede. Co by se na tom klukovi nelíbilo. Vždy ses ozvala ty, řekla jsi mu, že chceš prcat, on řekl Ok přijď. Sám se ti neozve. Vidím to, jakože mladík s někým “randí” a sex s bývalkou neodmítne (proč taky, když se mu sama nabízí). Napiš mu ještě jednou a požádej ho, ať ti ukáže vaši konverzaci. Pokud ji maže, má jinou a seš pouze side-girl. On se posunul dál a sex s tebou vnímá jako nezávazné zpestření dne. Rozešla ses ty s ním, měla jsi pro to nějaké důvody, pokud spolu budete chodit, zase se kvůli stejným důvodům s ním rozejdeš.

hodnocení

2x

Dobrý den. On o Vás ale zájem nemá. Jen si občas bere to, co se samo nabízí. Nestarejte se o něj, ať si žije svůj život a Vy si žijte zase ten svůj. Bez něho.

hodnocení

1x

Protože asi nyní nemá žádnou přítelkyni a tak by se mu zase hodila kamarádka s výhodami.A stydí se vám to narovinu říct,tak píše blbosti.

hodnocení

1x
To by ses měla zeptat jeho proč.Podle toho co píšeš, tak o něj zřejmě žádná nemá zájem a vy jste se po konci vztahu scházeli na sex a chlapi sex potřebují, tak to zkouší.A jestli by chtěl s tebou opět vztah je taky možné, ale pokud ti nevyhovoval, tak bych ho už dál neřešila a šla si za svým. Jednoduše mu řekni, co ti ve vztahu s ním vadilo a je .Jestli se chceš k němu vrátit a dát mu druhou šanci třeba s tím, že se on bude snažit se změnit je tvoje věc a můžeš to zkusit, ale moc bych v to nedoufala, lidi se nemění.
A mě se taky ozývali byvalí, protože je nikdo asi nechtěl, ale rozešla jsem se s nimi jelikož mi to nevyhovovalo a poznala jsem o co jim jde a jejich povahu skrblíka, takže jsem se rozhodně vrátit nehodlala.
Ty jsi ještě mladá, ale věř, že jsou tací i ve středním věku.
Máš šanci si najít jiného lepšího, život jde dál.

hodnocení

1x

Dívko milá, proč má zájem, ptáš se. No, NEMÁ! Ozýváš se jen ty v okamžiku, kdy se ti stýská po sexu s ním, nebo prostě po sexu, jakémkoliv Takže...nemá o tebe zájem a pokud chceš sex ty, obracíš se na něho s ponižujícím prosíkem. Proč by si tě tedy měl vážit, vidíš, že by k tomu měl nějaký důvod? Napiš, a můžeme o tom popovídat a budeš mít určitě lepší dny. Ahoj a nebuď smutná!.

id
hodnocení

0x
Jak můžete napsat, že má o vás zájem? Ono je to naopak. Rok děláte stíhačku. Nechte ho žít. Když mě někdo kontaktuje ještě neznamená, že chce vztah.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]