Nejste přihlášen/a.
Musela jsem si to představit v naší rodině. Tedy babičky byly sestry. Jejich dcery vůči sobě, sestřenice, a pro jejich děti příbuzní přes druhé koleno. A já se synem té jedné? Tak to myslím dobře? Nějak jsem se zamotala. Tedy příbuzní přes druhé koleno. DNA hodně "naředěné", ale přesto kapička společného tam bude. Ale to vědomí, že jsme příbuzní, to je hodně na překážku. Syn mé pratety byl moc hezký a fajn, ale příbuzný. A přes to nejede vlak.
No příbuzenstvo, Jak se to veme. Naše kráva se napila z vašeho koryta. Dřív se na to nehledělo vůbec.I na vyšších místech se prskali mezi sebou (někteří degenerovali).Ale již vztah bratranec x sestřenice v 1.linii,nedělá většinou žádný problém. Jsou to předsudky a ne, že přes to nejede rychlík!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.