Dobry den, je mi sice uz 18, ale jeste nikdy jsem nemela vztah. Pred 14 dny jsme se dali ale s pritelem dohromady. Znali jsme se uz jako kamaradi nekolik let, ale az ted mezi nami preskocila jiskra. Nemuzu na nej prestat myslet, jakobych jim byla uplne posedla. Nejradsi bych ho mela cele dny vedle sebe nebo si s nim volala. Neustale si prehravam, nase rande, libani, mazleni se. Nejradsi bychIkdyz delam cokoliv nedokazu na to prestat myslet. Je to normalni? Proc to delam? Co mam delat, abych se dokazala soustredit i trosku na svuj zivot a ne jen myslet na neho?
Dobrý den. Buďte v klidu, když je člověk čerstvě zamilovaný, je to úplně normální. Je to touha po tom druhém a časem se ta intenzita zmírní. Je to krásné období, užívejte si ho!
Njn, zamilovanost (nezaměňovat s láskou), je to velice intenzivní cit a touha po milované osobě. Přejde to až časem v řádu měsíců. Vtipné je, že přesně podle tohoto pocitu se dnes určuje láska. Když někdo není po delší době zamilovaný, tak myslí, že láska je pryč a rozchází se. Nesmysl. . Naštěstí to příroda zařídila tak, že to časem vyprchá. Kdyby se tomu tak nedělo a všichni, kdo si najdou partnera by do něj byli do smrti takto intenzivně zamilovaní, nemohli se pořádně soustředit na práci, na další věci a mysleli jenom na něj, lidstvo by vymřelo...
Na to je jednoduchá odpověď, jste zamilovaná a už to není přítel kamarád, ale jsou v tom city a i láska bolí. Má to tak hodně lidí, i já ve svém věku skoro podobné, nebo bych řekla, že spíš můj přítel. Zkuste si říct, že se však s ním opět brzy uvidíte, váš vztah nekončí, abyste se mohla soustředit taky na jiné věci. Jste v začátku je to něco nového nepoznaného a časem to nebude tak intenzivní, nebojte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.