Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem připravená na vztah

Od: go odpovědí: 16 změna:
Dobrý večer, milý rádcové,
podle čeho mám vybrat partnera. Jsem velmi rozmanitá osobnost, která by ještě pár let cestovala a poté žila na vsi se spousty zvířaty. Bohužel buď narazím na kluky, kteří chtějí být jen na bytě nebo typické vesnické kluky se kterými moc nevycestuji. Jakého partnera mám tedy hledat?
V podstatě miluji vesnický život, ale ráda bych i občas někam vycestovala, miluju domácí zvířata, zpěv a sport a všechny kulturní akce. Podle čeho mám partnera tedy vybrat?
Předem děkuji za radu

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Dobrý den. Neuvádíte svůj věk, ale určit si priority musíte Vy sama. Pokud jste mladá, klidně si cestujte, poznávejte, užívejte. Až se budete chtít usadit a poznáte toho pravého, pak se budete třeba rozhodovat společně co je vám bližší a co do budoucna chcete, nebo nechcete. Pravda je, že pokud si pořídíte zvířata, je třeba se nepřetržitě o ně starat. Tam moc prostoru pro cestování už není.

hodnocení

6x

Dost si protiřečíte. Chtěla byste žít na vesnici obklopená domácími zvířátky /to je idyla, co?;)/, ale zároveň chcete cestovat. Uvědomujete si vůbec, že ta Vaše zvířátka budou vyžadovat potravu, vodu a čistotu i tehdy, když budete na cestách? Dvěma pánům nemůžete sloužit.

Na cesty se určitě daleko snadněji vydá žena z 1+KK z paneláku, než ta, která žije na vesnici se zvířaty. Protože bez té péče zvířata nepřežijí.

Mám pouhé 4 slepičky. Když jsme loni byli 10 dní na Sázavě, starala se o ně sousedka. Dobře se starala. Řekla jsem jí, ať si bere všechna vajíčka a po našem návratu jsem se s ní ještě vyrovnala. Ale nejde to rajzovat pořád, pokud máte něco živého na starosti. Musíte si vybrat. U nás znám rodinu, pěstuje brambory, česnek, obilí, chová kachny, husy, krocany, ovce, prodává to všechno - ale na dovolené v životě nebyli. Takže si opravdu musíte vybrat, obojí nejde.

Nezáleží naprosto na tom, zda je kluk z vesnice, či z města. Prima kluci i pitomci jsou všude. Záleží na tom, jak si budete s dotyčným rozumět, jak se budete doplňovat. Zda máte společné názory na určité věci. Vy si představujete výběr partnera tak trochu jako výběr nových bot - líbí, nelíbí, sedí, nesedí...*tyty*

Prostě jednou přijde ten, s kterým si budete mít co říct, budete se navzájem chápat a respektovat. Jenom dvě připomínky. 1/ Neuspěchejte to, abyste nechytla toho nepravého. 2/ Neotálejte, abyste nepropásla toho pravého. ;)

Je to těžké, ale dá se to ukočírovat, to mi věřte. Jaga.

okolik

1* babajaga:)

etana*
hodnocení

3x

Chybí vstupní údaje. Rozmanitá osobnost je spojení nedávající smysl, nejspíš jde rozmanité, zjevně nekompatibilní zájmy, které tazatelka chce uspokojit, aniž by brala v úvahu své možnosti, zájmy druhé strany a vůbec realitu života. Chybí věk - podle stylu to vypadá na osmnáct, podle naivních představ na třicet dosud osamělých let.

Rádci zcela logicky poukazují na to, že jedním zadkem na dvou židlích sedět nelze, já přidávám poučení o tom, že partnerství není "výběr podle mých kritérií a druhý ať se mi přizpůsobí". Takhle se vybírá auto, ale ne živá bytost (ani pes ne).

Rada? Partnera nevybírejte, partner vás okouzlí a zamilujete se. Bude fajn, když budete mít podobné zájmy, ale na nějaké velké vybírání to ve vašem případě nevidím.

zaseja
hodnocení

1x

Vypadá to že jseš ještě moc mladá a bez rozumu, pokud se máš starat o domácí zvířata, tak už ti nezbyde moc času a síly na ostatní tebou vyjmenované akce a ani na cestování.

Kdo se ti o ty zvířata bude starat, uklízet hnůj měnit u prasat podestýlku, dojit krávy, krmit slepice, zametat dvůr a ještě se starat o domácnost

go
hodnocení

Nebo mám zatím cestovat sama a až budu chtít může najít si vesničana?
mate59

Cestuj sama,užívej si svobodu, na nějakého fajn kluka možná narazíš na cestách.Až ta správná jiskra přeskočí,bude jedno jestli je z města nebo vesnice.

mnd®
hodnocení

0x

Jsem z Brna,obecní byt,v prosinci jsem pochoval manželku.Máš koule na to zkusit to se mnou? Myslím že mne už v životě nic nepřekvapí.Jedině zloduch zezadu.

mate59
Si se nějak brzo oklepal.

Připomněl jste mi... když jsem před lety pracovala jako referentka důchodového oddělení na OSSZ, úplně mě šokovali muži, kteří mě zvali "na kávu" u příležitosti vyřizování vdoveckého důchodu. Testosteron nevyčuráš, no.

etana*

No a taky potřebují uklidit a tlačenka denně se jim po pár měsících přejedla.

p23®

Drobet úcty k zesnulé. Hrozný.

pb®
Tak snad jedině, že by vaše míry byly 90-60-40. 90 let, 60milionů a 40 horečka. Jinak nevím, co mladé holky na postarších pánech vidí. Co vidí stařec na mladé holce je jasné, ale ona by si měla uvědomit, pokud to s ní myslí na celý život, že mu bude dělat pečovatelku a ještě bude mladá vdova. A když ona bude okolo 40 na sexuálním vrcholu, on bude řešit zvytnělou prostatu a ztrátu erekce.

p23®
hodnocení

0x

Je to úsměvné. Asi ještě nepřišel ten pravý. Pokud zahoří láska, je úlně jedno jestli je z města nebo z vesnice. Ale je pěkné, že tak přemýšlíte. Nevím, kolik je Vám, ale pokud jste svobodná, tak si můžete žít podle Vašich potřeb, užívat svobodného života, cestovat, chovat zvířátka atd.

Ale pokud se rozhodnete pro společný život s hochem a budete chtít mít děti, je potřeba s ním před sezdáním pohovořit o představě společného žití. Pokud Vám budou vyhovovat jeho představy a budete chtít rodinu, pak je třeba se přizpůsobit životu v rodině. Tak jen cestujte, zpívejte, sportujte, chovejte zvířátka, užívejte zatím svobodného života. To vše, potom můžete nadále dělat společně s dětmi i s manželem. Je to na domluvě. Ale musíte se sama rohodnout co vlastně chcete.

hodnocení

0x
No to si protiřečite, přeci když si pořídíte zvířata cestovat nemůžete,kdo by se o ně staral Tak buď a nebo.
Málokdy si sedněte ve všem s partnerem chce to nebýt náročná.Pokud jste ale zvyklá na vesnici, tak bych hledala tam a vše je jinak věci domluvy.Predem se nedá říct jaký partner bude .

hodnocení

0x

go /ale určitě máš i nějaké jméno/, píšeš, že ráda cestuješ...opětovně poletím asi na 3 týdny na kouzelný Island /znáš to tam?/ a klidně tě můžu přibrat, nechce se ti? Pozdrav letí do dálky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]