Nejste přihlášen/a.
Tak moje banka mi nevolá..
A jestli jim nestačilo říct jednou že zájem nemá tak bych banku taky změnil, šmejdy nepodporuju.
Zjisti si o jaké pojištění vlastně jde a jak je účet/ karta pojištěný ze zákona, pak si rozhodni jestli ho chceš nebo ne.
spousta starých lidí jde ráda na prodej hrnců (než ho zakázali), a ráda si pokecá s pošťačkou na přepážce a ráda si pokecá s telefonistku na infolince, ve skutečnosti jsou rádi, že jim někdo zavolá...
A přitom stačí říci : pošlete mi konkrétní nabídku do emailu, chci si prostudovat. Jenže ono se jim nechce nic číst, už na to nevidí, a stojí to hodně duševního sádla. Bohužel zase někteří telefonisty na vás začnou chrlit takový objem informací že to ani mi mladší nezvládáme pobrat co to všechno drmolí.
A zakázáním marketingové komunikace se občas připravíte o celkem zajímavé nabídky, takže já je nemám zakázané... umím rychle vy hodnotit, jestli ten telefonující je pro mě přínosem a nebo ne.
@kolemjdouci Mně moje banka nevolala nikdy za tu dobu co u ní jsem. Pokud mají nějaké novinky, tak mi pošlou oznámení emailem, nebo se objeví informace v mobilním bankovnictví.
Názor máme takový, že používáme kreditní kartu, a nepotřebujeme tak pojišťovat peníze banky Tedy při normální útratě 3 až 4000 za měsíc je taková služba zcela zdarma, a ještě banka platí mě 1% ze všech plateb.
jistě, u debetní karty pojištění má jistý smysl, pokud je někdo tak nepro zřetelný, že má vydá novou debetní kartu k účtu, na kterém má významné částky peněz*), ale za 140 Kč měsíčně to bude komplet s bůhví jakým balíčkem který třeba ani nepotřebujete, tak si můžete nechat zaslat emailem nabídku a prostudovat si, co přesně nabízejí...
většinou bývá výhodné pouze zahraniční pojištění cestovní, které je buď v ceně anebo za 5 Kč na den, A ještě se dá po návratu z dovolené do 14 dnů stornovat )
*) existují experti, kteří si buď debetní kartu "zamykají" a nebo peníze z toho účtu převádějí tam a zpět, ale to považuji za poněkud nepraktické, protože celosvětově osvědčené řešení popisují v prvním odstavci
Já mám pojištění Merlin u KB,, platím 1xročně ke konci roku jednorázově 348 Kč.
Naštěstí, jsem ještě nemusela využít,ale na netu platím jen kartou, občas i na Shein, atd.
348 Kč ročně se mi zdá únosných. kb.cz/...
Ano @boba, vidíme každý měsíc v TV, že hlavně seniorům např. někdo strhl a ukradl kabelku, kartu použil, apod...
Vyloučit, že zrovna mně se to nemůže stát, se nedá.
Kryje všechny debetní i kreditní karty vydané na vaše jméno naší bankou i jinými bankami na území ČR.
Vztahuje se také na osobní věci, které vám s kartou ukradli (např. klíče, mobil, peněženka apod.), nebo na transakce, které někdo neoprávněně provedl vaší kartou s použitím správného PIN kódu.
@libor007 tak jo, no ...
Zkopírovala jsem sem sice tučně na co se Merlin vztahuje, dejte sem prosím odkaz, že tomu tak u tohoto pojištění není... Jinak tu jen "mlátíte prázdnou slámu".
Pojištění z me zkušenosti je k ničemu. Protoze prachy banka nedala zpátky. Byl mi vybrán účet přes platební kartu, kterou jsem platil kdesi na internetu a byla zcizena. Z banky bylo řečeno, ze jsem transakci potvrdil (samozřejmě nepotvrdil). Nastesti jsem byl obezřetný a platím na internetu z účtu, kde mi nechodí výplaty a mam ho právě na tyto účely.
Pokud jsi zcizenou kartu hned nezablokoval tak se ani příliš nedivím, že ti banka peníze za tu tebou neprovedenou internetovou platbu nevrátila. Také je dobré mít internetové platby na kartě zakázané a povolovat je pouze před platbou na internetu.
Karta je dostatečně pojištěna již v rámci zákona. Pojistky vám nic moc navíc nezajistí. Rozbití telefonu? Přečtěte si pojistné podmínky a zjistíte, že je to prakticky vzato též k ničemu. Tedy k ničemu ne - je to velmi solidní výdělek pro banku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.