Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
snažím se vypsat tuto žádost.V kolonce Typ nákladu je nájemné,Plyn,Elektřina,Náklady na plnění... .Další je Měsíc čtvrtetí atd.Čtvrtletí jsou podle mně tři měsíce - to mám napsat částku krát tři nebo po měsících co je na inkasu?Pak je tam poslední kolonka Razítko a podpis - bude stačit sken SIPA nebo i upravený výpis z účtu? Trošku bych ho promazal páč nemusí vidět jiné platby.Děkuji
Asi si půjdu taky požádat, pronajmu byt od ségry od 1.1., ona pronajme byt ode mne od 1.2. (Oba vzájemně za 15 100 Kč) a oba jsme OBZP, díky velkým odpisům v podstatě na daňovém přiznání máme nulu (tedy žádný příjmy po odečtení odpisů). Alespoň tak by se to posuzovalo u OSVČ ...
anebo UOBZP se to posuzuje jinak, podle transakce na účtu a ne dle DP? )
Jak říkáte, sedět doma, nic nedělat, a vznášet nároky...
cabelguy: zkusím se s tím poprat.jsem doma tak čas mám ale musím prohrabat šuplíky s papírama.To zas bude binec doma.Ale hloupej kdo dává a hloupější kdo nebere Děkuji
náklady na bydlení mají pro každou tam uvedenou polžku vždy 3 kolonky, tím jsou myšleny 3 měcíce, takže nájem se vyplňuje 3x, elektřina 3x, a pak jsou nějaké náklady jako souhrn také3x a patří sem např zálohy na vodu+na topení+úklid spol.prostor atp-do kolonek Doplatek a Přeplatek se pak vpisují např doplatek nebo přeplatek za eketřinu a to do kolonky která odpovídá měsíci kdy jste to zaplatila, nebo kdy přišla vratka ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.