Nejste přihlášen/a.
Pěknej dron, ale bez kamery! Budete se muset zeptat prodejce, jak to hodlá poslat. Problém na celnici je nepravděpodobný při nákupu na alíku, přinejhorším si vyplníte celní prohlášení, otázka max. 10 minut.
Tak ono těch 15 dní není zas taková bomba, poslední, zcela běžná zásilka mi z alíku přišla za 16 dní. Chodí to teď docela fofrem (pokud to prodejce neposílá nějakým nesmyslem).
Nemusí to nutně být "Aliexpress Standard Shipping". Též doprava Cainiao. Na online formuláři pro podání celního prohlášení (portál celní správy) uvádějí, že pro zásilky z Aliexpressu, jejichž sledovací číslo končí písmenem F, není nutno podávat celní prohlášení.
To jistě, psal jsem to jako zajímavost. I kdyby po vás celní prohlášení chtěli, nic to ještě neznamená.
Asi jste nějaký VIP Buyer, vazelína mi přišla za 27 dní (prodejce poslal ihned) a jeden balíček už cestuje přes měsíc.
Schválně jsem si zkontroloval sledovací čísla na svých objednávkách: všechny objednávky s poštou Aliexpress nebo Cainiao (s jednou výjimkou) končí písmenem F, objednávky s poštou "TopYou ...", "Cainiao Super Economy for Special Goods" či "Sellers Shipping Method" písmeno F na konci nemají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.