Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl jsem si v lékárně koupit tablety ginkgo biloba. Ptali se mne jestli beru warfarin? beru tabletu 5mg. Upozornili mne že muže dojít ke krvácení atd. Jedná se mi o lepší prokrvení studených prstu na ruce a nohou. Jaká je náhražka aby nebyly narušeny výsledky ředění warfarinem? Děkuji.
Boba o nic jste nepřišla. Moje spolužačka se kdysi učila na nějaké zkoušky, tuším suché právo. Vůbec jí to nešlo, měla z toho nervy. Napadlo jí zakoupit si Ginko na podporu paměti a tak jej chvíli zobala. Když jsem k ní zašla, všude byly nalepovací papírky s poučkami z práva. Zeptala jsem se jak je s tabletkami spokojená, zda je nějaký výsledek.
Její odpověd´ zněla vůbec žádnou změnu jsem nezaregistrovala , stejně mi t látka do hlavy neleze a po 14 dnech užívání milé Ginko letělo do koše. Domnívám, se že je přípravek značně nadhodnocen a reklama vykoná své. Zřejmě ani ve výsledku množství Ginka je v tabletách neúčinné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.