Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oslovení ženy na ulici

Od: ugoa odpovědí: 27 změna:
Dobrý den,líbí se mi jedna slečna, kterou občas potkávám. Nijak se nebavíme a pravděpodobně o mně vůbec neví. Rád bych ji nějak oslovil,získal kontakt, popřípadě bych ji rád někam pozval, ale nevím jak na to a tak si jdu pro radu sem. Nerad bych působil nějakým divnym dojmem, protože prostě nevím, co bych ji měl říct. Jasné, může odmítnout, ale za pokus nic nedám.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cabelguy
hodnocení

5x
Dobrý den! Je úžasné, že se chcete snažit oslovit dívku, která vás zaujala. Pokud se cítíte nervózní, nejste sám, protože mnoho lidí se obává podobných situací.
Nejlepším způsobem, jak oslovit dívku, je být přátelský, zdvořilý a autentický. Nejprve se jí můžete představit a říct jí, že jste ji již několikrát potkal a že vám přišla sympatická. Můžete ji také požádat o nějakou radu, například o doporučení dobré kavárny v okolí. Pokud bude mít zájem, může začít s vámi konverzaci.
Pokud se s vámi bude chtít bavit, můžete se ptát na její zájmy a zároveň ji informovat o svých zájmech. Můžete se také zeptat, jestli by s vámi chtěla jít na kávu nebo na procházku, pokud se budete cítit dostatečně pohodlně. Pokud se dívka bude chtít setkat, můžete jí nabídnout své kontaktní údaje, jako je telefon nebo e-mail atd.
Je důležité mít na paměti, že každý má právo odmítnout pozvání na rande nebo komunikaci. Pokud se dívka rozhodne odmítnout vaše pozvání nebo nabídku na konverzaci, je důležité být zdvořilý a respektovat její rozhodnutí.
Pamatujte si, že v každé interakci s ostatními lidmi je důležité být autentický a respektovat druhé osoby. Pokud se budete chovat přirozeně a respektovat druhé osoby, pravděpodobně budete mít úspěšnější interakci s dívkou, která vás zaujala.

Z pohledu ženy - poradila bych začít spíš pomaleji. Když se potkají poněkolikáté, usmát se a pozdravit. Pak už zdravit vždycky, dokud slečna neodpoví. Pak říct třeba, že nevím, odkud ji znám, ale že mám pocit, že se známe dlouho... a tak nějak zapříst hovor.

cabelguy
Ano,to je dokonalé.Máte pravdu ;)
03.03.23 16:26

mathew
hodnocení

3x
Zkusit to můžete, ale za běžného dne máte větší šanci, že na vás zavolá policii než na to, že s vámi půjde na to kafe.
Jo někde na akci nebo večer, když se lidi vrací z hospody už se vámi bude nejspíš bavit a pak nějaká šance je.
cabelguy
Jako vážně?Větśí zhovadilost sem neslyšel.To má jako čekat před hospodou na vožralou ženskou a zatáhnout si jí do bytu?Jak ubohý a úchylný.Asi píšeš ze zkušenosti,že?

daska
hodnocení

2x

Zkusila bych to takto:

dobrý den, potkávám Vás už několik měsíců a jste mi velmi sympatická.Pokud by vám to nevadilo, rád bych Vás pozval třeba na zmrzlinu nebo něco co jiného, co máte ráda. No a jsou dvě možnosti, buď bude souhlasit nebo odmítne... Žádný trapas z toho nebude...

hodnocení

1x
Nechcete si vybrat k oslovení Ukrajinku? Nedávno byla v TV reportáž, kde se Ukrajinky strašně divily, jak nesmělí, dalo by se říct neschopní v navazování kontaktů čeští muži jsou. Z Ukrajiny jsou zvyklé od mužů na na mnohem přímější nabídky, klidně i v MHD. Tedy něco,co je u nás už považováno za obtěžování.
financ

Jestliže není ještě nepromluvil, jak od pohledu pozná, jestli je to Ukrajinka nebo Češka nebo Maďarka? :-o

swatch
hodnocení

0x

Jo jasně tady jseš dobře. Jestli je teda ta slečna tak ve věku 64 let (průměr poradny).

Tyhle komentáře o průměru poradny mě vždycky zajímají... Kde na to ten člověk může přijít a hlavně je to blbost :)
kmet

Jasně, že je to blbost, asi jenom tipoval, je to 68,52.

okolik

Maverik, věkový průměr na poradně, to je něco na způsob jako když v mediích označí průměrnou mzdu.*smich*:-D

finanz

69 průměr je moc, jsou tu i starší ale taky spousta mladších, tedy spíše níže k 60 bude průměr :))

alespoň co do těch zaregistrovaných.

A skutečně, některé otázky bych měly být s váz. s věkem, protože nechat si radit třeba o tom, jak se mám oblíkat, od starší generace, je blbost. stejně jako v balení. tam jsou dneska daleko jinačí postupy než před 20 lety...

Ale pokud se s ní vydá pravidelně tak bych dvakrát jí řekl dobrý den, potřetí bych jí řekl dobrý den pr*el ven :) nebo něco co by jí donutilo, aby mě zaregistrovala :)

hodnocení

0x
Tak asi jako kohokoli jiného neznámého člověka. Začala bych větou.. Dobrý den slečno,nechcete zajít někam na kávu...?
Ale nevím, na tohleto jsou seznamky.Mne se to stalo osobně jednou a vyděšená jsem odmítla.Zkusit to můžete.

Mně se to stalo několikrát, ale nikdy jsem nepřijala - my dospělí víme, co znamená pozvání na kávu ;)

okolik

Mne také několikrát oslovil muž na ulici. Nešla jsem. Naposledy cca dva roky zpět po ránu slunečný den,spěch do práce, Já dlouhé rozpuštěné vlasy a delší bleděmodré šatičky s kvítky. Přibrzdilo auto s dotazem řidiče kam spěchám, jestli mne někam může dovézt. Řekla jsem, že jdu do práce a za chvilku mi jede autobus.

Ještě loudil foun, já jsem řekla, že číslo nedávám, tak mi vnutil své. A tím to skončilo.

Jindy jsem zase vtipkovala u pokladny já. Při vkládání nákupu na pás, ohledně úhrady nákupu.

@inzinyrka
Ahaaa :-D a nebere se to tak náhodou na kafe domu? ;) máme přeci i restaurace, kavárny...
Vy ženský jste někdy z chlapů vyděšené celkem zbytečně :)
Tak to budu zvát na čaj, bude to znít lépe? ;)

@maverick většinou to bylo ráno, když jsem šla do práce, a kromě toho jsem byla vdaná. Je to trošičku nadsázka. Ale i pozvání "na kávu" domů byla, to ano.

tm
hodnocení

0x
Zkus se jí třeba na něco zeptat - třeba, jestli nemá za tisícovku drobný... a jak bude tahat šrajtofli, tak už jenom stačí kurizovat... To je osvědčený.

Určitě začnu před cizím chlapem na ulici lovit a otevírat peněženku. *zed* Rovnou odpovím, že peněženku nenosím, a zahnu kramle.

okolik

Opravdu v dnešní době měnit peníze na ulice se záměrem se seznámit mi nepřijde ani trochu vhodný nápad.

Hned bych si myslela, že je to nějaký žebrák, je to pár dní co jsem měla tu čest i když to nebylo u nás.

Jáchyme hoď ho do stroje již není aktuální.

Kdysi byla populární taková hláška- Slečno prosím, nemáte provázek? Když se zeptala proč. No, že bychom navázali kontakt.

financ

Co je kurizovat?

cabelguy
taky by mě zajímalo...Asi spíše konverzovat?nebo?

ltz
hodnocení

0x
Napřed zkuste jak by na vás reagovala. Třeba se zeptejte, jestli neví kde je ta nebo ta ulice. Pozorujte jak se tváří. Je možné, že ji budete sympatický a nebo taky ne. To poznáte, jak odpoví nebo vás odsekne. Pak zdvořile podekujte a příště už můžete pozdravit a přihodit nějakou větu.
Ale ono. je to take i těžké dnes oslovit ženu na ulici. Může z vás mít třeba take strach.

mnd®
hodnocení

0x

Jednoduše - ahoj škeble neletěla bys do Egypta se smočit? *smich* Když za pokus nic nedáte tak jednoduše se jí zeptejte jestli vezme pozvání na kafe a pokec.No a pak se uvidí jestli o vás ví nebo ne.

Otázka ovšem je, kdo by v tom Egyptě co smočil. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]