Nejste přihlášen/a.
Manželce praskla křečová žíla na kotníku , bere xarelto a málem vykrvácela , než jsme to zastavili. mám tam jeden steh vím , že má poradit lékař , ale máte s tím někdo zkušenosti , jak se léčit , nebo chránit, všechby žíly se nedají vyoperovat.
steh má na kotníku , detralex bere , jenom nějakou babskou radu , cím by se to dalo udržovat ošetřovat .? Bude se ptát také lékaře., ale někdo s tím má možná také zkušenosti ,
Všechno, co prospívá cévám: Brát dlouhodobě zinek a hořčík s vitamínem B6 a E vitamín určitě přes 200mg denně nalačno / nelze předávkovat/, jídla z pohanky / obsahuje rutin zpevňující cévní stěny, česnek je čistí, papriku, jíst plody brusnice vlochyně, čaj z listů černého rybízu.Ty listy aj ne obklady. Ovoce a zeleninu k dodání C vitamínu a rybí tuk. A pohyb v rámci možností cvičit nohama i na posteli. Mazání Ruticelit. Drahé, ale dobré. Vyplatí se velké profi balení. Kapky Korolen, zatím ve velmi malých dávkách, aspoň z počátku 3 kapky ráno a 3 večer mezi jídly, a ne hned před a po čištění zubů. Nestát dlouho, nesedět, raději lehnout a nohy povýš a hýbat s nimu.
A né horké koupele, žádné termály! Mně tam po výstupu z bazénu praskla docela malá žilka a to tryskalo do dálky, že mne zachraňovali nějací Poláci tlakovým obvazem. Na tu ranku bacha, je to kolem křehké. Mějte doma jodovou mast Betadine, kdyby ranka jevila známky zánětu. Mast barví, ale snadno se vypere. Je dobré vědět, zda paní není alergická na jod. Pak né náplast, co by okolní kůži mohla poškodit, ale raději doma volně a ven s obkladem do ponožky. Možná Vám napíšou i stahovací punčošku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.