Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mírná střevní chřipka

Od: maru odpovědí: 7 změna:
Minulý týden v úterý jsem měla křeče v břiše a slabý průjem. Od té doby nic, ale pořád mě trochu pobolívalo břicho a neměla jsem moc chuť k jídlu. Poslední dva dny jsem začala jíst normálně a včera v noci mě zase probudily křeče a trochu "kašovitá stolice". Dnes už zase nic jen mírné nechutenství a trochu bolest břicha. Nevíte co s tím? Problém je, že je to hodně slabé. Kdyby to byla normální chřipka, dám si léky. Ale tohle podle mě ani na léky není. Co byste dělali vy? Už mě ro dost štve.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud bych nezvolil návštěvu lékaře, což v tomto případě asi ne, tak bych se snažil vypotit (např. acylpyrin nebo paralen a čaj), vzal bych si prášky proti průjmu (např. endiaron nebo živočišné uhlí) a hlavně bych jedl "suchou stravu" (dietní jídlo nemastné či jen pečivo). Zdravím!

doplněno 01.03.23 16:35:

maru - nezpůsobí, toho se bát nemusíte. No, jinak ta dieta, změřit si teplotu a případně se vypotit v peřinách. Nic jiného asi nevymyslíme.

doplněno 01.03.23 16:39:

Nemáte zač.

maru
hodnocení

Nad uhlím jsem přemýšlela. Ale ten průjem jsem měla de facto jen dvakrát a to ještě slabý. Bojím se, že by mi uhlí mohlo způsobit zácpu.
maru
hodnocení

Asi máte pravdu. Díky

hodnocení

0x

Proč si myslíte, že se jedná o chřipku? Tedy virové onemocnění. Nemůže to být dietní chyba, nevhodné jídlo, jídlo které "nesedlo"? A které se léčí Smectou a dietou.

sbh
hodnocení

0x

Co bych dělal? To, co při každé infekci - při počátečních příznacích beru dvě lžičky kokosového tuku a max. do dvou hodin jsem ok.

adelice*
Ono se ale cokoliv spojeného s kokosem spíše používá při zácpě, kdy vás to spíše prožene.
U vás to asi platí obráceně ♀

tm
hodnocení

0x
O víkendu mi bylo tak zle, ze jsem 2 dny nic nejedl. Celá rodina. Po napiti jsem se pozvracel, křeče. Průjem 2 dny total voda. Pomohlo hnědé uhlí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]