Minulý týden v úterý jsem měla křeče v břiše a slabý průjem. Od té doby nic, ale pořád mě trochu pobolívalo břicho a neměla jsem moc chuť k jídlu. Poslední dva dny jsem začala jíst normálně a včera v noci mě zase probudily křeče a trochu "kašovitá stolice". Dnes už zase nic jen mírné nechutenství a trochu bolest břicha. Nevíte co s tím? Problém je, že je to hodně slabé. Kdyby to byla normální chřipka, dám si léky. Ale tohle podle mě ani na léky není. Co byste dělali vy? Už mě ro dost štve.
Dobrý den, pokud bych nezvolil návštěvu lékaře, což v tomto případě asi ne, tak bych se snažil vypotit (např. acylpyrin nebo paralen a čaj), vzal bych si prášky proti průjmu (např. endiaron nebo živočišné uhlí) a hlavně bych jedl "suchou stravu" (dietní jídlo nemastné či jen pečivo). Zdravím!
doplněno 01.03.23 16:35:
maru - nezpůsobí, toho se bát nemusíte. No, jinak ta dieta, změřit si teplotu a případně se vypotit v peřinách. Nic jiného asi nevymyslíme.
doplněno 01.03.23 16:39:
Nemáte zač.
maru
Nad uhlím jsem přemýšlela. Ale ten průjem jsem měla de facto jen dvakrát a to ještě slabý. Bojím se, že by mi uhlí mohlo způsobit zácpu.
Proč si myslíte, že se jedná o chřipku? Tedy virové onemocnění. Nemůže to být dietní chyba, nevhodné jídlo, jídlo které "nesedlo"? A které se léčí Smectou a dietou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.