Nejste přihlášen/a.
Zdravím, přes více známých jsem se dozvěděl o holce která je o 3 roky starší (mě 26).
S tím že spotřebuje praxi v masírování tak mi bylo nadíbnuto ne přímo od ní (vůbec ji neznám ani jsem ji nikdy neviděl kdom fotky) abych se ozval a masáž si domluvil že bude určitě ráda.
Potřebuji ji zavolat abych se domluvil ale vůbec nevím v téhle situaci jestli mám říct trapně "dobrý den" nebo "ahoj..."
Prosím o radu, případně jak to šalamounksy vymyslet :D
Díky všem rádcům
Tu ženu, jak píšete, blíže neznáte. Proto bych vykal a oslovoval ji slečno, či mladá paní. Podle toho, co je. Vy píšete, že je to "holka", to tedy může být paní i slečna. Navíc Vám setkání nabídl někdo jiný, ona to nebyla, takže jste se nikdy neviděli.
Přímé tykání cizí ženě bych brala jako drzost. Až se lépe poznáte a budete se masírovat, , třeba se vaše vztahy změní a začnete si tykat. Kdo ví.
Zatím se chovejte zdrženlivě.
Ovšem, při telefonátu bych se držela vykání a pozdravu DOBRÝ DEN. Tím nic nepokazíte. Dál se uvidí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.