Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na oslovení starší holky?

Od: zapomenuto* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, přes více známých jsem se dozvěděl o holce která je o 3 roky starší (mě 26).

S tím že spotřebuje praxi v masírování tak mi bylo nadíbnuto ne přímo od ní (vůbec ji neznám ani jsem ji nikdy neviděl kdom fotky) abych se ozval a masáž si domluvil že bude určitě ráda.

Potřebuji ji zavolat abych se domluvil ale vůbec nevím v téhle situaci jestli mám říct trapně "dobrý den" nebo "ahoj..."

Prosím o radu, případně jak to šalamounksy vymyslet :D

Díky všem rádcům

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Tu ženu, jak píšete, blíže neznáte. Proto bych vykal a oslovoval ji slečno, či mladá paní. Podle toho, co je. Vy píšete, že je to "holka", to tedy může být paní i slečna. *smich* Navíc Vám setkání nabídl někdo jiný, ona to nebyla, takže jste se nikdy neviděli.

Přímé tykání cizí ženě bych brala jako drzost. Až se lépe poznáte a budete se masírovat, ;), třeba se vaše vztahy změní a začnete si tykat. Kdo ví. *smich* Zatím se chovejte zdrženlivě.

Ovšem, při telefonátu bych se držela vykání a pozdravu DOBRÝ DEN. Tím nic nepokazíte. Dál se uvidí. Jaga.

hodnocení

4x
Podle mě to moc řešíte zbytečně.Ale i když jste mladí oba, tak ji neznáte zatím osobně.Proto bych volila vykání.Zacala bych telefonický rozhovor .. dobrý den, mluvím se slečnou tou a tou...?

hodnocení

4x
Tady by každý vykal, ale já bych to tak nehrotil. Podle mě hodně záleží přes koho ta slečna je. Pokud je to dobrá kamarádka tvého kamaráda, pak bych klidně volil cestu, Ahoj, dostal jsem na tebe kontakt od Radka…

hodnocení

3x
Řešíte blbosti je to cizí člověk, takového zdravíme zpravidla vykanim ať je starší či mladší. Na oslovení "Dobrý den.." není nic trapného pokud nejste buran.

tj
hodnocení

3x
Rozhodně vykat, tykání může nabídnout pouze slečna. Vykání není nikdy trapné, alespoň bude jasné, že nejste žádný primitiv a jste slušně vychován...

hodnocení

3x

Zdravím. Pokud voláte někomu koho neznáte, tak vykat. Potykat si můžete po vzájemném osobním kontaktu z očí do očí. Nic nevymýšlejte, ať nepůsobíte jako buran. Ale názory mohou být samozřejmě různé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]