Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám se mu ozvat nebo čekat

Od: hana* odpovědí: 16 změna:

Před 4 měsíci jsme se rozešli s mým ex partnerem...bylo to kvůli jiné slečně, za kterou mě vyměnil a asi v panice, že jsem to zjistila nevěděl co udělat, tak si mě radši zablokoval...ovšem před týdnem si mě na jedné sociální síti odblokoval a včera si mě odblokoval i na whatsappu a dalších sociálních sítích...včera mi od něj došla SMS, kde byla jen napsaná tečka...řekla jsem si, že to je tedy nějaký omyl a neřešila to...po hodině mi ale došla i žádost o přátelství na facebook...dnes jsem ji přijala, ovšem nevím co teď dělat.

Mám čekat až se ozve sám, když je on ten co to pokazil, nebo mu mám zkusit napsat já? Bojím se, že právě čeká až mu napíšu já..a když mu nenapíšu, tak si řekne, že asi nemám zájem, ovšem já ho mám, ale říkám si, že pokud by mě chtěl zpátky a chtěl nějak napravit to co udělal, tak se ozve sám.

Byli jsme spolu necelých 6 let, takže bych byla ochotná mu dát druhou šanci nebo se s ním minimálně udobřit a jít o dům dál.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tj
hodnocení

3x
Vždyť vás podvedl. A pravděpodobně to udělá znovu. Vy chcete dát něčemu takovému druhou šanci? Kdo ví kolik bylo toho, na co jste nepřišla... Pokud by dolezl po kolenou, pak vás odprosil, koupil pěkný dárek s květinou a nosil vás na rukou, tak možná, a to jen možná by se dalo uvažovat o druhé šanci. A vy mu chcete psát a dolejzat, že si vás přidal na FB a poslal vám tečku v sms? Proboha ženská mějte trošku rozumu a hrdosti, vždyť takhle se nechová ani malý kluk studující na ZŠ...

eli
hodnocení

2x

Počkej až se ozve sám, v podstatě jediná správná varianta u chlapa, aby se ozval bejvalce je, když ji sám dal kopačky. Což je přesně tento případ.

Tak počkej, on se sám určitě ozve, ale dělej drahoty... určitě mu neříkej, že máš zájem, tím jen snížíš svou value :) současně ho ale nezahrnuje nějakýma výčitkama z nevěry ...

Však si to představ, kdybys mu dala kopačky ty, a on začal dolejzat, co si o něm budeš myslet?! No vlastně tou přijatou žádosti o přátelství už jsi mu naběhla až až

kmet

Nebuďte naivní, moc dobře ví, jak ji má omotanou.

eli

Jo tím že mu schválila přátelství na Facebooku, tak to hodně posr€ala ... Ale asi napíše, tak mu může napsat, že myslela, že se jí ozývá ve věci toho dluhu, že ji chce doplatit nebo tak něco .

Každopádně když mu začne aktivně psát sama, no tak nevím no, zoufalí lidé dělají zoufalé činy... Ale třeba chce dítě s kurevníkem :) A taky nevíme kolik jim je, posílat tečku, to vypadá tak na nějakýho 25 cápka

hodnocení

1x
Co nato říct asi že nevstoupíš 2krát do jedný řeky
Ja bych se neozýval a nedělal si planý naděje chybu udělal on tak proč dolejzat

hodnocení

1x

Já teda nejsem na vztahy odborník, ale kdybych něco podělal a chtěl holku zpátky tak prostě napíšu na rovinu a buď od ní dostanu po ní nebo přes ní.

Ale to co předvádí, že si Tě odblokuje na whatsappu a pošle Ti tečku a čeká, jestli zareaguješ...prostě Tě zkouší. Je to takové negentlemanské a pochopil bych to u kluků na základce.

Asi bych ho ignoroval.

hodnocení

1x

Píšete, že o něj zájem máte. Tak ho projevte. Po šesti letech byste spolu měli umět komunikovat. Když ten zájem neprojevíte ( i když ho máte) bude Vás to třeba později mrzet. Ale pravda je, že slepovaný vztah většinou nevydrží a nikam nevede. Tak si to promyslete, je to jen na Vás..

janys
hodnocení

0x
Ke každé takové otázce by měla být přiložena fotka tazatelky.
Že je to jen sranda a nejste tak hloupá, že ne?

ltz
hodnocení

0x
Píšete, že on to pokazil, našel si jinou, tak kdyby měl zajem, měl by přijít on a osobně. Omluvit se a nabídnout vám usmíření a zda by jste ještě měla i vy zájem. Měl by priklusat s kytkou a ne aby vy jste přemýšlela, zda vy se máte ozvat první.

p23®
hodnocení

0x

Je to moc, moc těžké. Ponížil Vás. Nechtěla bych ho. Našla bych si někoho, kdo by mě měl rád. Určitě bych ho neprosila. Necelých 6 let jste byli spolu a co dál?

Ale udělejte to tak, jak to cítíte sama. Nikdo to za Vás nemůže rozhodnout.

hodnocení

0x

Stane se, že si lidé přestanou rozumět. Ale když se hrnek jednou rozbije, nemá už cenu ho slepovat. Co bylo špatné poprvé a co vedlo k rozchodu, to se časem objeví znovu. A bude to stejně vadit, jako poprvé, možná víc. Opravdu si myslíte, že člověk se dokáže naráz změnit o 180 stupňů?

Určitě nejste taková chudinka, která si nedokáže najít slušného chlapa a musí trapně čekat v koutě, až se ten minulý prevít ozve. A vzpomene si. Víte, ona jemu asi taky pšenka právě nekvetla, ženy zájem zrovna neměly a ve vztazích neměl štěstí, jinak by si asi na tu minulou holku jen tak lehce nevzpomněl. Možná mu vyhovovalo i bydlení s Vámi, péče /vaření, úklid.../.O to se rozchodem připravil, tak teď přemýšlí, jak být znovu opečováván.

Zapomeňte na to, ublížil Vám a za půl roku tady můžete psát to samé, jak Vás nechal. Až to bude možné, poznejte jiného muže. Tohoto kujóna nechte být. Sama nejlíp víte, jaký je. Tak proč si ho znovu pouštět do života? Vážně nemáte na víc?

Jsem možná dost nesmířlivá, ale myslím si, že když ho nevyslyšíte, o nic nepřijdete. Jen Vás bude mít na háčku a bude vědět, že kdykoli, cokoli...zase mu odpustíte a přijmete ho na milost. Což není pro Vás dobré řešení. Jaga.

hodnocení

0x
Borečkovi to s novým objevem nevyšlo a hodila by se mu matrace než najde něco nového. S klidem tě znovu odkopne. Opravdu do toho chceš jít?

jitex
hodnocení

0x

Jdi od toho. Na světě plno krásných žen a chlapů..

hodnocení

0x
Tak si o tom promluvte, ať nemarnis čas,ale on udělal chybu a ne ty .Už tak bych dost zvažovala zda mu mám dát druhou šanci, ale chápu tě.Nech si to od něho vysvětlit a pokud se stane znovu, už bych ho pustila definitivně.

hodnocení

0x
Slepovaný hrníček nedrží. Osobně vyzkoušeno.
Najdi si jinýho.

hodnocení

0x
Vůbec bych ho neřešil. Ty máš zájem? Jako vážně? A uvědomuješ si, že tě opustil kvůli jiný holce se kterou mu to teď evidentně neklape nebo ho nebaví a proto se tě rozhodl tímhle ubohým způsobem opět kontaktovat? Zamysli se, prosím. Tohle udělá na 99% znovu, proč by si tě měl vážit více než dřív, aby to neudělal znovu pro nějakou další, jinou? Je to slaboch.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]