Nejste přihlášen/a.
seznamil jsem se z holkou po internetu dlouho jsme si psali az slovo dalo slovo a sesly jsme se od te doby jsme spolu uz je to 8 mesicu problem je v tom ze se v ni nevyznam.Od sameho zacatku jsem se zamiloval take jsme hned jeli na dovolenou ja pracuji v a ziju v Belgii ale jezdim za ni skoro porad tak jednou za 14 dnu na 12 dnu,planujem ze tu bude zit semnou, ale deji se divne veci ktere nelze prehlednout ta divka se ke me chova podle toho jak se zrovna vyspi porad se musim omlouvat snad uz i za veci kterych si nejsem vedom,vecne na me steka a snazi se nachazet sebemensi chyby uz pomalu nevim jak s ni mluvit abych nerekl neco co ji nastve v posledni dobe vazne i komunikace behem doby co jsem pric jsme si dost volali a psali sms,pouzivali skype nebo facebook ale,v posledni dobe je to jen par strohych radek bez smajlu atd. tvrdi ze ji psani nebavi a kdyz volam skoro mlci pomalu vycekava az neco reknu a hned me probere.Ja uz nevim jak se chovat trapi me to take mame problem v sexu prijde mi jak kdyz se tomu vyhyba kamaradce rekla ze ma konecne poradneho chlapa a tak s nim nebude travit cas v posteli,tak tomu nerozumim!
snazim se prijit na to kam se podela ta bajecna holka co mi psala o milovani,vasni to jak se ji styska a chce semnou byt to ze me miluje,kam se podeli spolecne predstavy,plany,a chtic? Nevim chova se divne zacal jsem si zjistovat par veci a zjistil ze predemnou svata nebyla kluky lovila na netu a nemela problem se s nimi pri prvni schuzce vyspat a nebo v baru to uz je jedno taky ji je 23 a me 31 . Nevim kudy kam snazim se prijit na to co se deje
diky z kazdou radu Lukas
Lukáši, není důležité to, co Vám říká, ale to, jak se k Vám chová. Pokud je takto náladová, pak se v ní nevyznáte nikdy. Kdyby jí na vašem vztahu záleželo, těšila by se s každé chvíle, kterou může strávit s Vámi a snažila by se tak, jako Vy, abyste si vztah užívali a budovali. Pokud je n Vás jako saň a vyhledává důvody proto, aby se s Vámi mohla jen pohádat, pak to nemá budoucnost. Každé slovo i gesto byste musel mockrát zvažovat, aby se jí "náhodou" nedotklo, pořád byste se musel kontrolovat, pořád byste se musel omlouvat atd. To nejde unést psychicky moc dlouho. Ať si rozmyslí, co vlastně chce a jestli si Vás vůbec zaslouží. Takhle se budete spíš jen trápit, než užívat života...Možná je chyba hlavně v tom, že jí dáváte první poslední. Mává si s Vámi, jak chce, ale to přece cítíte sám...Je si Vámi zřejmě až moc jistá. Chovejte se k ní stejně, jako ona k Vám. A uvidíte, jak dlouho to ona vydrží. Musí sama přijít na to, že by měla svůj přístup a chování změnit. Pokud to neudělá, nenechávejte se sebou "vorat". Hodně štěstí.
Děje se to, Lukáši, že váš vztah jde do kopru... Omlouvám se, ale nevidím žádnou budoucnost, naprosto nic. Vidím jen vaše rozčarování a prohlédnutí, prostě Vám už spadly růžové brýle...
pise mi ze me miluje a rika taky fakt nevim co si o tom myslet chvilku je fajn a v zapeti nekdo uplne jinej co za tim muze byt?
kdyz nekdo rekne mam poradnyho chlapa a tak snim nebudu travit cas porad v posteli to zni trochu divne ne? snazim se prijit na to kde se stala chyba davam ji prvni posledni
Lukáši, přijde mi (a neberte si to prosím osobně), že moc velkou zkušenost se ženami nemáte. Neříkám, že já vyloženě ano, ale bohužel člověk dříve nebo později zjistí, že jsou dívky, které neví, co samy chtějí a hlavně že říkají něco jiného, než jak se chovají... To bude případ i té Vaší slečny. Z toho, co popisujete, mi přijde, že Vás ráda nemá - resp. určitě ne tak, jak byste Vy (a každý normální člověk) ve vztahu očekával. Nerad to říkám, ale v tom, co popisujete, vidím jasný konec vztahu. Minimálně z její strany je už ten vztah mrtvý. Bohužel někteří lidé často nejsou schopni říkat věci na rovinu - to je případ i Vaší slečny. Důvod ví jen ona sama.
dekuji za vase odpovedi . Ja opravdu nevim tak proc mi porad tvrdi ze me miluje? Je tezke se v tom vyznat zacatek vztahu byl celkem fajn jak osobni konverzace tak i pisemna asi nemusim vysvetlovat ceho vseho se to tykalo psali jsme si o sexu planovali atd.je fakt ze ji najednou preskocilo a zacala prichazet s tim ze ho neciti a ze je na ni malej atd.nikdy jsem z zadnou partnerkou problem co se tohohle tyka nemel a dost me to ponizilo pak slo vse zase chvilku fajn a pak zase neco nasla jako ze s ni neumim mluvit a ze ji rozciluju tim ze se na vec zeptm treba dvakrat no ja osobne myslel ze ve vztahu jsou jine prednosti nez me zkoumat a chytat se kazdeho slova navrhnul jsem rozchod ale tvrdila ze to ne ze si rozumime a ze je skoda vsech planu a tak jsme zase zustali spolu a vse chvilku klapalo najednou zacala vaznout ta konverzace jak uz jsem se zminil v prvnim clanku. Zacal jsem stoho byt zoufaly a premyslel co se deje, nevim jestli nekdo zna ten pocit kdy napise krasnou obsahlou sms a ceka hodiny na odpoved a prijde mu jen par pismen a kolikrat uplne jina vec , je to dost neprijemny zvlaste kdyz nejste z Cech a dalka vas ubiji uz dost.Porad mi jeste napise zlati atd miluju te ale proc me teda takhle tyra?
Lukáši, a nenapadlo Vás (a já myslím, že nenapadlo), že té Vaší slečně jde jen o to, že žijete v Belgii? Že má možnost se odstěhovat a mít se výrazně lépe? A k té větě, že má chlapa, a nemusí s ním trávit čas v posteli - jednoduše si myslím, že slečna je frigidní. Ze začátku to na Vás "koulela", a dost úspěšně, jak je vidět, a teď jí asi došel dech, anebo má možná více želízek v ohni... Promiňte...
nic zvláštního se neděje. Ta vaše vyhlédnutá vás docela obyčejně nemá ráda. Myslím, že jedenatřicetiletému chlapovi nemusím nic víc povídat.
jen povidejte docela by me zajimalo to co mi tu celou dobu uchazi. Porad nechapu ze mi tvrdi ze me miluje ale pritom se tak nechova
Ani jsem raději ten úvodní příspěvek nedočetl do konce.Mně totiž přijde ten pán těžce nedospělý a mám pocit,že si neuvědomuje,že člověk,který nás má rád,není náš majetek a má právo na svůj názor a své rozhodnutí.Docela rád bych si přečetl názor druhé strany.Možná bychom koukali.
Tak jste to měl dočíst dokonce, když chcete dělat soudy. Nemyslím si, že by byl Lukáš vyloženě nedospělý - spíš jde podle mě o to, že nemá zkušenosti s tímto typem dívek. A možná se na ten vztah nepřiměřeně upíná a v zamilovanosti je do některých věcí až moc hrrr. To ale podle mě nemění nic na tom, že ta slečna o ten vztah již nestojí (ačkoli tvrdí opak). Důvodů může být více - buď jí přijde "cool", že má přítele v Belgii (a může se tím chlubit kamarádkám apod.), nebo je Lukáš jeden z mnoha, nebo...
prijdu si jak vygumovanej ze nevim co rict jak s ni mluvit strasne vzdy zazmatkuju protoze se hned vseho chyta az mi mi prijde ze jak jsem drive divky pobavil a ve spolecnosti dokazal zaujmout ze uz to nejsem ja! Vlastne nevim jak se k tomu postavit a branit se kdyz povidam co a jak o sobe a praci a jak to jde jsem sobec a mluvim jen o sobe a kdyz se clovek zepta tak jak je jakej jsi mela den co je noveho bud na to nereaguje a nebo vyhrkne co ti mam rikat? se tak blbe ptas! Ja se snazim mnenit z naladama snazim se porozumet menit vsechno zvyky chovani mluvu prijdu si jak plastelina co se ruzne formuje . Ze zacatku jsem byl az moc gentelman a moc ji daval znat naklonost v podobe objimani a pus atd. pry to prehanim tak jsem se stahnul pak zase mela problem v posteli a pak zase ne a ted zase spatne mluvim no prijdu si jak tatar. Za posledni obdobi to uz jsou maximalne 3 sms a jeden kratky hovor oslovuje me obcas ruzne a tvrdi ze me miluje ono obcas premyslim co jsem udelal spatne a kdo to vlastne je? Byla to simpaticka usmivava holka s chuti do sexu porad to psala pak jsem objevil tu jeji internetovou maniii se s nekym seznamit a hura jestli vite co myslim ale to bych snad vedel kdyby tu byl nekdo druhej kamaradky mi rikaj ze nikoho nema a ze o me mluvi hezky ale kdyz jsme spolu nebo si pisem volame to tak neni jednou jsem jeji zlato a v zapeti semnou nechce nic resit mluvit a je nastvana,no hlava mi to nebere nedavno mi rekla at na nas myslim a na nasi budoucnost ale snahu ma porad mit na vrch jeji kamaradky rikaji ze ji nepoznavaj a ze je divna a to se fakt snazim ma odemne auto pristup k uctu vse co si muze zenska prat ne jen materialne ale vubec ja pomaham v domacnosti proste vse a spim s ni ze sasluhy to je smutny nevim jak vic si ji zaslouzit .
Lukáši, máte pravdu - je to smutné! Nechová se k Vám pěkně a Vy přemýšlíte, co udělat, abyste si jí zasloužil ještě víc. Je to tak, že si Vás nezaslouží ona. Neposlouchejte to, co Vám donesou její kamarádky. Řiďte se svým rozumem. Ona má od Vás, nač si vzpomene. Myslím si, že Vás využívá a drží se Vás z jiného důvodu, než z lásky k Vám. Když má někdo někoho opravdu rád, nehledá na něm neustále chyby a neshazuje ho neustále. Ona Vám dává najevo, že ať řeknete cokoliv, nebo uděláte, je to špatně a obtěžuje jí to. Asi má raději ten Váš účet, než Vás samotného. Zamezte jí přístup a uvidíte, kde bude její láska. A možná, že se začne chovat náhle i lépe. Proč se necháte zraňovat a ponižovat, když nemusíte? Máte z takového vztahu jen komplex méněcennosti a zamotanou hlavu. Šťastný nejste, tak proč se jí držíte? Pošlete jí o dům dál, pokud se k Vám nechová, jak byste očekával. Vy se snažíte změnit a přizpůsobovat se, abyste jí co nejvíce vyhovoval...A co dělá ona proto, aby co nejvíce vyhovovala Vám? Nic! Jen kritizuje a hledá na Vás "mouchy". Nejde od druhého jen brát a chovat se k němu takto. Zkuste si konečně připustit, že toto není děvče pro Vás. Vím, že srdci člověk neporučí, ale stojí Vám za tolik trápení a nejistoty? Neustále se necháte odkazovat do patřičných mezí od ní, namísto toho, abyste si dupl a přiznal, že tento vztah byl Váš omyl. Ne její, ale Váš! Neustále přemýšlíte, jak se jí zavděčit a ona s Vámi úspěšně zametá. No, jaké si to člověk udělá, takové to má a komu není rady...tomu není pomoci! Na všechno si člověk musí přijít holt sám, jen je někdy škoda toho času...Hodně štěstí!
Ten vztah opravdu nemá budoucnost. Všimla jsem si Vaší zmínky, že slečně dáváte první poslední. Vozíte ji na dovolenou. A proto zřejmě s Vámi je. To se jí líbí, zřejmě to bude zlatokopka a s takovou nemá život cenu. Navíc je vážným problémem, že to neklape ani po sexuální stránce. Když jsou problémy už nyní, co by přišlo asi za 5 let?
Rozejděte se a uvidíte sám, že najdete slušné děvče, které Vás bude mít opravdu rádo. Ve 31 letech už jste dospělý chlap a ne žádný puberťák, kterému se dá nakukat kde co. Víte, jak to myslím. Jaga.
Její hlavní prioritou je zřejmě ta Belgie a zlatá klec. Kdybyste dělal v Horní Lhotě v truhlárně, myslím si, že už by byla od Vás pryč. Takhle je jí líto pěkného sousta.
Pokud si podobnou ženu pověsíte na krk, po svatbě se už nebude přetvařovat vůbec a dopadne to špatně. Radši bych se mýlila, bohužel, všechno tomu nasvědčuje.
je pravda ze sve hochy vyhledavala na netu a ruzne po akcich i ja se s ni tak seznamil a prisla mi jako super to ze je zlatokopka mi nesedi byla uplne obycejna a rozmazlovat jsem ji zacal ja bylo mi lito ze nema tohle a tamto jinak mela normalni chlapy mechanika treba atd. chtel jsem od zacatku byt ten nejlepsi. Vim co mi tu pisete a vazim si vasich rad. Ja se jen snazim dopracovat k tomu co se s ni deje ten ucet jsem omezil a to ji moc nerozcililo nemyslim si ze to jsou penize a opravdu jsem se s nikym takovym jeste nesetkal problem je ten ze ani nevim jak se tak doopravdy zamilovana holka chova dlouho jsem nikoho nemel chci si sni promluvit az prijedu na vanoce nevim ale, jak? chci ji ukazat jaka je a nedotknout se ji chci ji rict co mi vadi a proc se tak chova
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.