-Když mám sestřenku, tak co je pro mě JEJÍ dítě? -A co je má sestřenka pro MOJE dítě? -A když se má sestřenka vdá, její manžel je pro mě co? Přiženěný bratránek? Děkuji
Pěkně jste mě zamotal...a nebo už neumím myslet (válím se doma s horečkou) Moje sestra má manžela, říkám že je to můj švagr. Dle odkazu je švagr bratr mého muže. Našla jsem to tak i na jiných zdrojích. Ale tak co je teda manžel mojí sestry? Jinak - jak byla položena otázka,to jsme také řešili před lety. Neexistuje pro to jednoslovný výraz,nebo se nám ho tehdy nepovedlo najít, mám sestřenice (55 let a výš) ,které mají dcery přibližně v mém věku (30) a nakonec jsme to před lety udělaly tak,že mým doopravdy sestřenicím říkám jménem a s jejich dcerami si říkáme "sestřenky" Až bude mít jedna z nich dítě,je to jasný, bude to "dítě mojí sestřenky" a já budu teta
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.