Nejste přihlášen/a.
Prostě nejsi ten typ extroverta, kdy se zamilovaný párek cicmá v metru na nástupišti před davy lidí. Pokud je ti to nepříjemné před cizími lidmi či spolužáky, tak bych to viděl jako naprosto vpořádku. Né jako vadu nebo nutnost psychologa.
Řekni jí, že na vztahu a lásce ti záleží a že je to pro tebe natolik intimní věc, že si nepřeješ být očumován cizími lidmy.
Pokud to nevezme, tak je to nějaká ště*ka na flirt a zábavu a nebo nemá ještě ánunk. A takovou fakt nechceš potkat jako introvert a člověk, který to myslí vážně.
takhle to neni, tazateli vadí objímání na veřejnosti, ale necejtí se ani na intimnosti v soukromí, resp. bojí se, že to na něj bude moc, že neni tak vyzrálej, připravenej; prostě by nemuselo bejt dobrý, aby dotyčná moc přebírala iniciativu a tlačila na pilu, na tom není nic divnýho, pokud se zbavíme stereotypů o rolích kluk - holka, a eště v tak nízkym věku (kdy můžou vyniknout i rozdíly ve vyspělosti, který sou samozřejmě individuální);
já bych chtěl tazatele varovat, aby si třeba nevykládal vztah s ukrajinskou spolužačkou jinak, než si ho třeba vykládá ona - ani dopisování ani obejmutí pro ni třeba nemusí znamenat kdovíjak vážně míněnej pokus o intimnější sblížení (tohle ovšem musí vědět tazatel neskonale líp než já, já s ním do třídy nechodím...),
píšu to proto, aby se tazatel necítil zklamanej, ne proto, že bych ho chtěl odrazovat od pokusů o bližší sblížení, resp. vyjasnění, viz i moje reakce na další radu od id, kterou v podstatě i schvaluju, jen ne v navrhovaný formě (ono jestliže kontakt trvá už cca rok, tak by byl asi nejvyšší čas někam se posunout, tím spíš, že zatímco po nástupu do novýho prostředí si ukrajinská spolužačka pravděpodobně připadala vykolejeně, nezařazená, a podle toho mohla volit kontakt s nevýbojným jedincem, postupně se nejspíš otrkává, získává sebevědomí, a může měnit preference směrem k suverénnějším jedincům (ale zase - tohle je moje spekulace, já s dotyčnou do třídy nechodím...))
no..., nějak jí sdělit to samý, co zde, může bejt nejlepší řešení (vzhledem k nízkýmu věku, a teda "nezkaženosti", tj. zjednodušeně neokoralosti, značný vstřícnosti, to je může bejt nejlepší cesta), hádám, že písemný sdělení je o něco horší než ústní (nebo kombinovaný - něco ústně, pak něco písemně), ale budiž, ovšem přeposlání vlákna mi teda nepřijde jako dobrej způsob... - to už asi nevypadá moc dobře, že napřed propírám záležitost na vláknu, a pak se ani nezmůžu na nic jinýho, než to vlákno přeposlat..., to už třeba můžu vypadat jako trapnej blbec, co svou trapností zasahuje i druhýho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.