Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chci se jen zeptat, jak funguje dočerpání podpory v případě přerušení pobytu na pracovním úřadě.
Po 12ti letech končím v zaměstnání a jdu na měsíc na pracák, poté odlétám na rok do zahraničí. To znamená že vyčerpám pouze podporu pro jeden měsíc.
Dočetl jsem se, že pokud se odhlásím z pracáku a poté se tam opět nahlásím (po roce), budu mít nárok na dočerpání podpory... je to skutečně tak? Máte s tím někdo zkušenosti? Na pracáku jsem nikdy nebyl, takže nevím jak to tam chodí. Díkes za reakce.
Mockrát děkuji za poučení, ale na to jsem se neptal... Mimochodem, až se vrátím ze zahraničí, práci si shánět budu, takže nevím, proč bych se na pracovní úřad neměl přihlásit a podporu čerpat.
Rozumím, takže by to teoreticky šlo pouze kdybych se vrátil dřív, což je nepravděpodobné. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.