ahoj. uz parkrat se mis talo ze jsem mela hrozny pocit nervozity ve skole a musela jsem proste odejit na zachod. pak jsem se trepala a parkrat i brecela. nevi nekdo co to muze znamenat? mama me chce tahnout k psychologovi, ale vubec tam nechci, proto se snazim najt jiny reseni
Zdravím. Nezvládáte stresové situace a na špatnou psychiku je odborník psycholog, vhodný. Vůbec se toho nebojte, bude si s Vámi povídat, spolupracujte a najděte společně příčinu. Vašich potíží. Naučí Vás jak s nervozitou, úzkostí atd. pracovat. Sama to evidentně nezvádáte, tak si nechte pomoci od odborníka i od mámy, která to s Vámi myslí dobře. Přeji Vám, ať se to zlepší co nejdříve!
Já bych se toho psychologa nebála.tam určitě chodi dost lidí a psycholog není psychiatr to je horší. Pokud bys byla jen bázlivá.tak o nic nejde, ale když brečíš a nejsi žádné malé dítě ze školky.asi bych zbystřila.. Můj syn je taky bázlivý uzavřený introvert a k psychologovi bych s ním nešla.Jenze když tě tohle omezuje natolik že brečíš a třeseš se, tak nevím, to bys asi měla zkusit vyhledat pomoc.
I když to nerada slyšíš,tak psycholog je v tomto případě jediné řešení. Buď ráda,že se o tebe máma zajímá a chce ti pomoct. Není se čeho bát,u psychologa je to v pohodě.
Dnešní doba je vážně psychomasakr, který někteří prostě nezvládnou. Neznamená to, že jsou slabší, ale prostě citlivější, všechno vnímají mnohem intenzivněji. Proto se tak rozšířili psychologové, ke kterým je dnes jít stejně běžné, jako k obvoďákovi.
Hlavně to řešit co nejdříve, než se potíže ještě více rozvinou. Něco tam bude, co tyto potíže způsobuji a je potřeba na to přijít a odstranit tu příčinu. Ten psycholog se k tomu dopídí, od toho je psycholog. Je možné, že i ty tu příčinu znáš, o to snadnější bude rozebrat to. Dostaneš rady jak to zvladat nebo poradí co dál. Máma z toho musí mít také velkou starost, tak dej na ni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.