Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
pohrávám si s myšlenkou, že peníze vložím na rok na terminovaný vklad. Jednu s nejvyšších sazeb aktuálně nabízí J&T Banka, ale nemám s ní zkušenosti. Vklad splňuji, takže bych měl aspoň pocit, že mám něco, co není možné běžně zřídit. Ale teď vážně. Přemýšlím nad J&T se kterou nemám zkušenosti a nad Creditas, se kterou zkušenosti mám co se týče TV. Uroky chodily v pohodě, lze to zřídit online. U Creditasu chodí úroky měsíčně a TV nejde vypovědět. U J&T se připíše úrok na konci vkladu a vypovědět to jde individuálně..což nevím, co si mám pod tím představit (třeba jaké jsou sankce).
J&T nabízí o 1% vyšší úrok. Což bych asi neřešil a vlastně to spadá do úvah, jestli se vyplatí si na rok zmrazit peníze, když nabízí 5.3-6.3% ale infalce je 18%. A také přemýšlím, jestli se nevyplatí počkat, že by Michl eventuálně skončil a sazby by ještě trochu porostly.
Jinak předpokládám, že u J&T se primárně vše vyřizuje osobně a není to klasická banka jako spořka, creditas atd.
Díky za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.