Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na datovou schránku

Od: janahajnovicov odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

jsem důchodce a mnoho let mám pozastavenou podnikatelskou činnost.

Nyní jsem obdržela datovou schránku, do které jsem se ještě nepřihlásila. Nechci ji, neboť ji k ničemu nepotřebuji. Jak a kam mám dát na vědomí, že se do ní nepřihlásím?

Navíc mám již zřízenou datovou schránku jako člen řídícího výboru Spolku Markéta.

Děkuji Jana Hajnovičová

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Paní Markéto,

mnohokrát se to zde řešilo, není vůbec důležité, zdali máte pozastavenou živnost, nebo že nechcete používat schránku. Ani že se do ní nechcete přihlásit. Nikomu to hlásit nemusíte, páč to nikoho nezajímá.

Pokud nechcete schránku mít, nebo jí nepoužívat, musíte pozastavenou živnost zrušit, jako to udělalo již asi 28.000 živnostníků.

nickys

Paní není Markéta. Kdo umí číst má vyhráno.

Jinak odpověď samozřemě správná :).

guma
hodnocení

1x

Máte datovku, a basta, nařídila vrchnost. A běda, jak ji nebudete správně používat, dostanete pokutu.
Zdroj: denik.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]