Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Občanský průkaz online

Od: motyl07 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den.
Jak lze požádat o Občanský průkaz online.
Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

2x

Já takový OP mám. Skončila mi platnost původního a já z důvodu nemoci nemohu opouštět byt. Po telefonu jsme se dohodli, paní sem přišla, vyfotila mne a po čase i donesla nový OP. Takže ANO, možné to je. :)

riva
hodnocení

0x

Asi těžko, protože online se jim nepodaří vás vyfotit a ani sejmout otisk prstu.

hodnocení

0x

Pouze eObčanku a jen za určitých podmínek, jinak pouze osobně.

Kopíruji:

Mohu si eObčanku vyřídit online?

Pokud digitalizovaná podoba občana nebo jeho podpisu jsou vedeny v evidenci občanských průkazů nebo v evidenci cestovních dokladů a od vydání dokladu, pro jehož účel byly pořízeny, neuplynula doba delší než 1 rok, nedošlo k podstatné změně podoby, lze žádost podat
obecnímu úřadu obce s rozšířenou působností i v elektronické podobě na formuláři stanoveném ministerstvem. Tato žádost se zasílá obecnímu úřadu obce s rozšířenou působností na stanoveném formuláři prostřednictvím datové schránky; není-li doručena prostřednictvím dato-
vé schránky, musí být opatřena uznávaným elektronickým podpisem.

egovernment.cz/...

jirib
hodnocení

0x
On-line se můžete na úřad maximálně objednat...
Budou vás fotit a snímat otisky prstů...
Takže,šup šup k holiči a umýt ruce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]