Nejste přihlášen/a.
Jak by jste reagovali vy, kdyby šel před vámi do bazénu někdo nahý, a zvláště muž
Došel bych za plavčíkem, ochrankou, pokladním, zkrátka za tím, co je nejblíže a informoval bych ho, že je zde nějaký nemocný občan.
Pokud byste nebyl fyzicky na tom ohodně lépe jak já, asi bych Vás doprovodil zpět do šatny.
Horší by bylo, kdybyste byl v této situaci:
Jste ujetý. Při běžném provozu bazénu jsem tam nikdy naháče neviděla. Proč a čím se vlastně chcete chlubit? Aby ostatní žasli, nebo aby se té nudličce pobaveně smáli? Opravdu si myslíte, že jsou na Vás ostatní zvědavi? Až si toho všimne ochranka či Vás někdo nahlásí, pojedete pryč jak rychlík.
Můžete chodit do sauny. Jsou hodiny jen pro ženy, jen pro muže a také pro obě pohlaví dohromady. Tam se můžete předvést.
Známá chodí do bazénu na wellnes. Lákala mě s sebou. Ale když mi řekla, že je to pro všechny a chodí se tam bez plavek, odmítla jsem. Nejsem už ve věku, kdy bych se mohla svým tělem chlubit. A než být někomu pro smích, raději preferuji decentní a slušivé plavky vcelku.
Plavání pro dospělé znamená, že tam opravdu budou plavat dospělí. Ale nikde není uvedeno, že mají být s holým zadkem. Tak se tím řiďte. Uzdu svým choutkám můžete popustit v létě a večer, někde v rybníku či řece, kde nikdo jiný nebude. Ale to by Vás asi nebavilo, že? Jaga.
Pb, pozdravujte pana manžela, já to mám taky s tím koukáním na otylé a obézní.. Dost mi to stačí, každý měsíc v termálech a v plavkách, na některé osoby, že ani tři metry látky nestačí...
Nejak nerozumím tomu, proč si "dlouho pohráváte s myšlenkou" jít do bazénu zcela nahý, když je plavání pouze pro dospělé. Jaký máte důvod nepohrávat si s myšlenkou jít do bazénu zcela nahý, když je bazén vyhrazen dětem? Proč vás to láká jen mezi dospělé? Zajímalo by mě, proč se chcete takto omezovat?
V lepsom pripade vas len vyhodi personal, v mierne horsom vam da svalnaty plavcik na budku, ak budet mat mudre reci, skoncite na obvodnom oddeleni, podla ich nalady z toho vyrobia aj vytrznictvo a pojdete pred sud. Plus ako bonus sudnoznalecke vysetrenie, ak netrolite, tak mate dobry zaklad pre nejaku poruchu, zrejme exhibicioniznus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.