Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veřejný bazén-koupání bez plavek

Od: dusan odpovědí: 23 změna:
Pravidelně o víkendu chodím plavat na krytý bazén. Vždy mezi 12h a 14h je plavání pouze jenom pro dospělé. Dlouho si pohrávám z myšlenkou jako že jsem zapomněl plavky a šel do bazénu z celá nahý. Jenom se bojím reakce lidi jak by na to reagovali.
Jak by jste reagovali vy, kdyby šel před vámi do bazénu někdo nahý, a zvláště muž
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

18x

"Jak by jste reagovali vy...,"

Nreagoval bych nijak. Ostraha bazénu by s Vámi vyběhla tak rychle, že byste se do bazénu vůbec nedostal, takže bych si Vás asi vůbec nevšiml.

hodnocení

12x

Jak by jste reagovali vy, kdyby šel před vámi do bazénu někdo nahý, a zvláště muž
Došel bych za plavčíkem, ochrankou, pokladním, zkrátka za tím, co je nejblíže a informoval bych ho, že je zde nějaký nemocný občan.

Pokud byste nebyl fyzicky na tom ohodně lépe jak já, asi bych Vás doprovodil zpět do šatny.

doplněno 26.02.23 12:59:

Horší by bylo, kdybyste byl v této situaci:

smode2
Pane Milane, dnes perlíte :-D navíc ten "nemocný občan" *haha* děkuji, dlouho jsem se tak nezasmál *palec*
Milane je pravda, že by se Vám ten nahý občan mohl docela dobře držet...bylo by za co ho chytit.

@martincakl a nebo možná taky ne :-D dnes je poradna obzvláště šprýmovná.

Pane Smode, když já se sprostě nevyjadřuji na internetu, nepíšu vulgární oslovení, i když bych mu to z oka do oka občas i řekl.

hodnocení

9x
Nahý se koupejte doma ve vaně.

hodnocení

9x

Jste ujetý. Při běžném provozu bazénu jsem tam nikdy naháče neviděla. Proč a čím se vlastně chcete chlubit? Aby ostatní žasli, nebo aby se té nudličce pobaveně smáli? Opravdu si myslíte, že jsou na Vás ostatní zvědavi?*zmateny* Až si toho všimne ochranka či Vás někdo nahlásí, pojedete pryč jak rychlík.

Můžete chodit do sauny. Jsou hodiny jen pro ženy, jen pro muže a také pro obě pohlaví dohromady. Tam se můžete předvést.

Známá chodí do bazénu na wellnes. Lákala mě s sebou. Ale když mi řekla, že je to pro všechny a chodí se tam bez plavek, odmítla jsem. Nejsem už ve věku, kdy bych se mohla svým tělem chlubit. A než být někomu pro smích, raději preferuji decentní a slušivé plavky vcelku.

Plavání pro dospělé znamená, že tam opravdu budou plavat dospělí. Ale nikde není uvedeno, že mají být s holým zadkem. Tak se tím řiďte. Uzdu svým choutkám můžete popustit v létě a večer, někde v rybníku či řece, kde nikdo jiný nebude. Ale to by Vás asi nebavilo, že? Jaga.

hodnocení

8x

A co takhle kabát na nahé tělo a bez varování rozepínat? To by bylo zábavnější. Lepší jak Zlatá kaplička! *vtip*

kmet
hodnocení

7x

Takhle to začíná. Za rok bude dotaz kde si nejlépe nechat ušít baloňák na míru.

hodnocení

6x
Každy bázen či aquapark má svá pravidla, které byste měl dodržovat. Běžně se takové naturistické koupání koná, stačí si akce vyhledat a nějakou navštívit. Nebo můžete navštěvovat sauny - saunový svět.

hodnocení

6x

Pokud máte nutkavou potřebu exhibovat na veřejnosti, doporučuji počkat na léto a nuda pláž, případně sehnat školu, kde shánějí modely na kresbu aktů...

pb®
hodnocení

5x
V Čestlicích v saunovém světě můžete chodit nahý, jak je libo. I plavat v bazénu, který je součástí. Existují nudapláže, i městské. Třeba v Praze Braníku taková je a koupe se na ní celoročně i místní klub otužilců. Nikomu to nevadí, kdo nechce vidět naháče, nemá tam chodit. Bohužel, čím horší tělo a dřívější ročník narození, tím spíš se to svlékne. Pěkného mladého chlapa jsem tam viděla jednou, fotil o kus dál akty. Pěknou mladou holku nikdy, ty se nesvlékají, jen důchodkyně, buď obézní nebo vyschlé.

pb, do Čestlic již nejezdíme, ale pamatuji, že měli i večerní plavání bez plavek...

pb®
Měli a vstupné bylo o dost levnější. Lákala jsem manžela, ne kvůli nahotě, ale kvůli tomu užít si prázdný aquapark za velmi příhodnou cenu. Nešel, protože on nechodí moc ani do normálního bazénu, nechce koukat na staré polonahé báby či mladé a tlusté holky. A já sama taky nešla. Dnes bych popadla syny a jela, ale už ty akce tuším nejsou.

Pb, pozdravujte pana manžela, já to mám taky s tím koukáním na otylé a obézní.. Dost mi to stačí, každý měsíc v termálech a v plavkách, na některé osoby, že ani tři metry látky nestačí...

rajskyprotlak
hodnocení

4x

Nejak nerozumím tomu, proč si "dlouho pohráváte s myšlenkou" jít do bazénu zcela nahý, když je plavání pouze pro dospělé. Jaký máte důvod nepohrávat si s myšlenkou jít do bazénu zcela nahý, když je bazén vyhrazen dětem? Proč vás to láká jen mezi dospělé? Zajímalo by mě, proč se chcete takto omezovat? *sok*

lll
hodnocení

4x
Zkuste nejprve navštívit lékaře.

hodnocení

3x

V lepsom pripade vas len vyhodi personal, v mierne horsom vam da svalnaty plavcik na budku, ak budet mat mudre reci, skoncite na obvodnom oddeleni, podla ich nalady z toho vyrobia aj vytrznictvo a pojdete pred sud. Plus ako bonus sudnoznalecke vysetrenie, ak netrolite, tak mate dobry zaklad pre nejaku poruchu, zrejme exhibicioniznus.

hodnocení

3x

Tak jsme tu měli tenhle týden už čechokanaďana s těžkou obezitou a zálibou v pojídání tlačenky, kterému doktorka řekla, že s BMI přes 40 má trošku nadváhu a teď zas asociálního obšourníka z Holandska. Čekám, až se o svoje občanská práva přihlásí Alzák. Už aby bylo hezky ;).

hodnocení

3x

Není to stejný tazatel?

poradte.cz/...

26.02.23 15:45

Je.

Asi mají holanďani prázdniny :)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]