Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registr obyvatel a exekutor

Od: simona odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
Přišel mi výpis z registru obyvatel a za loňský rok mě 42x lustroval nějaký exekutor. Já ale nemám žádné dluhy, nikdy jsem neměla. Věděl by někdo jakým právem zjišťuje údaje? Opravdu nikde nic nedlužím. Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Je klidně možné, že máte více jmenovkyň, teda se stejným příjmením i jménem. A jedna z nich třeba dělá dluhy.
Při zadání jen jména a příjmení vyskočí více jedinců, přidáním dalších dat, třeba narození, bydliště a pod. se počty snižují.
Můžete kontaktovat exekutora/y s dotazem...
Pro zajímavost si najděte na kdejsme.cz/... počet žen s Vaším příjmením
Já např. mám kamaráda, který je dlouhé roky jediný toho jména v Čechách i v bývalém Československu. Už jich více nebude, má jen dvě dcery.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]