Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vedlejší příjmy při práci u policie

Od: zuzana* odpovědí: 5 změna:

Ráda bych šla po skončení VŠ (budu mít titul Mgr.) k policii, s tím, že bych se ráda postupem času dostala na kriminálku...ovšem jelikož ty platy nejsou stále úplně úžasné + momentálně při škole dělám osobní trenérku ve fitku, tak by mě zajímalo, zda bych mohla mít toto jako vedlejší příjem u policie. Dočetla jsem se, že to nesmí být něco, co by posléze omezovalo výkon služby a že se musí podat žádost vedoucímu a pokud to vedoucí schválí, tak by s tím neměl být problém...myslíte, že by mi tato vedlejší práce mohla být u policie povolena?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tady na fóru policajtů jsem našla podobný dotaz a odpověď kopíruji::

Na nedávném školení ze zákona o služ. poměru se na tohle ptal jeden kolega, tedy konkrétněji se ptal na trenéra ve fitcentru, a bylo mu odpovězeno, že ano, může.

policista.cz/...

kimbert*
hodnocení

1x

Zrovna dneska na Seznamu vyšel článek kde mimo jiné popisují co má policista povolené zpravy.aktualne.cz/...

zuzana*
25.02.23 17:53
hodnocení

cokir
hodnocení

0x
Nevím jak přesně to funguje, ale pokud máte službu od 6-18, a v 19 vedete kroužek Fitness, myslím ze jim do toho nic není a ani bych o výjimku nežádal. Spis jde o to, jestli budete mít pořád stejně služby, nebo jestli zákazníkům nebude vadit ze jednou ten kroužek bude v 19, podruhé zase v 9 rano.
zuzana*
hodnocení

No nedělám žádná sálové lekce nebo tak...normálně mám klientelu na osobní tréninky ve fitku...posilování...mohu si je házet na časy, kdy se mi to hodí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]