Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzvracel jsem cosi

Od: koakola* odpovědí: 22 změna:
Dobry den,
vcera jsem mel par piv, tak jsem si rano dal na snidani vodu a odpocinek. Ale tak v 11 se mi udelalo strasne zle, tak jsem zvracel do misky. Vysla pochopitelne zaludecni stava a jeste cosi. Vypada to jako kaviar ale jidlo to byt nemuze, protoze posledni jidlo jsem mel pred 14 hodinama.
Napada prosim nekoho, co by to mohlo byt? Prikladam foto. Dekuji

Vyzvracel jsem cosi
Vyzvracel jsem cosi #2

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Speciální poznámku si zaslouží i pojem " zvracení kávové s/..." . Znamená vyzvracení černé tekutiny, která nápadně připomíná kávovou sedlinu s lógrem. Situace vzniká tehdy, když dojde k vyzvracení zčernalé krve částečně natrávené žaludečními šťávami.

Kromě toho je dobré si uvědomit, že masivní krvácení z trávicího traktu ohrožuje člověka vykrvácením, zatímco masivní krvácení z dýchacího traktu ohrožuje člověka spíše udušením. Krev z dýchacího systému není totiž jen vykašlávána, ale zatéká i do plic a člověk se tak může snadno "utopit ve vlastní krvi".
______
Měl byste urychleně navštívit pohotovost.
Zdroj : stefajir.cz/...

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, se divím, co vše jsou lidi schopni umístit na web - no tak jste se poblil, ale nic jiného Vám není. Normálně fungujete, nic nebolí, tak nepanikařte. Kdo zvrací do WC, tak je v klidu (doporučuji pro příště). Zdravím!

P.S. Foto stolice s prstem nemáte?

doplněno 25.02.23 23:08:

gumidek - asi čeká s mobilem v ruce na ranní stolici, aby měl čerstvou fotku .

Už nežije a nebo nic nejedl.*smich*

Taky bych mohl přispět. Můžeme pak porovnat barvu :-D

Také se mi to zdá nevhodné, dávat fotky svých zvratků na poradnu. Odsud až podsud. A není to, bohužel, poprvé. Teď jen čekám, kdy sem dá někdo své lejno jako cep a bude se ptát na barvu, váhu, velikost, složení, vůni...*blee*

Podobné věci by měl řešit JEDINĚ lékař. Co my ostatní můžeme poradit? S ničím podobným jsem se nikdy nesetkala. A asi nikdo z nás. Takže radím jediné - přestat chlastat. A nebude Vám špatně. Kdoví, co a kde jste vlastně v té opilosti zblajznul. Viz:

Opilý se klátí z hospody, udělá se mu zle, opře se o kandelábr a zvrací. Přiběhne pes a očichává to. Opilec zabručí: TO BY MĚ OPRAVDU ZAJÍMALO, KDE JSEM TEBE SEŽRAL. Jaga.

@babajaga... tato diskuze je ještě fotkou ok, ale co tato?*alene*

poradte.cz/...

@gumídku, tak tohle může objektivně posoudit pouze ten, kdo dotyčnému leze do zadnice. *ee* Jaga.

26.02.23 08:34

:-D

hodnocení

2x
Když už se neštítíš to fotit a dávat sem,tak to rozřízni a uvidíš..Nádor to určitě nebude..ten se jen tak nepustí..Bude to určitě něco,co jsi snědl..Rozinka třeba..

Co třeba nějaké druhy parazitů?

Paraziti by spíš odešli dolním otvorem, protože jsou převážně ve střevech.. Nevím jestli může být parazit v žaludku okem viditelný, natož velký jako rozinka... spíš nee..

dr
hodnocení

1x

Na krevní sraženiny to nevypadá, tipuji to na ks jídla, případně si to uschovej, a dej to na histologii. samozřejmě hned v pondělí navštívím svého obvodního lékaře, a řekni mu, odkud ti to vypadlo

Dobrý den pane doktore, v pátek večer jsem se zlil pivama a tohle jsem vyblil. Můžete mi říct, co to je? Doktor: "Co myslíte?". Nastavte ruku, tady to je.

To mi připomíná jeden případ pána (60-70 let) na odběrech krve. V čekárně šel k okénku a na okénko dostal kelímek, "tady se vyčůráte". On to vzal doslova a okénko použil jako pisoár a vyčůral se do kelímku. I tací jsou. Možná, kdyby to dělal každej, tak to jde ráno na odběrech rychleji :-D.

Tazateli doporučuji, aby se vyležel z kocoviny a už nechlastal. Pokud se jehon stav nebude zhoršovat a nebude už nic blít a bude v klidu odpočívat, tak není důvod burcovat doktory a sebe strašit.

Pokud to ovšem z jaho strany nebyl vtip, ale taky může jít o první zkušenost spojenou s vyděšením.

hodnocení

1x
Vemte to a uschovejte si to . Urychleně jděte na pohotovost . Tam to vyšetří.
Mario

Statimové vyšetření o víkendu a možná i v týdnu je jen u život ohrožujících případů. Neprovádí se u opilců, pokud jim jinak nic není. Zvláště, pokud tam dojde po svých.

hodnocení

1x
Nanuk Míša se myslím stále vyrábí.. Míša řezy jsou dobré..Ale pamatujete si někdo na salám Míša? Já jo..Byl v igelitovém obalu s obrázkem médi a tím nápisem "Míša".. Náš pes ho tenkrát ukradl a sežral i s tím igelitem a na dvorku se pak objevilo hádejte co? No hovínko,ve kterém byl právě ten kousek toho igelitu s méďou a nápisem Míša! Škoda, že jsem to tenkrát neměl čím vyfotit..Byl by to skvělý příspěvek s názvem "Pomoc,co je psovi?Vykakal něco divného" *smich* ;)

gumidoff
hodnocení

0x
Vypadá to jako nádor, ale takové věci posuzuje patolog a rozhodně ne s fotek.
Z koho čeho,S kým čím;) Z fotek,pane Češtine *tyty*

oprava: z fotek z čeho z

dík ;)

devils
hodnocení

0x
Vypadá to jako žlučníkový kámen.
Ale nevím jestli jdou kameny vyzvracet..
25.02.23 13:00

Nedají.

rester
hodnocení

0x
Podle mě je to chrchel.Podobný vychrlávam ráno,když večer chlastam a kouřim.Černý hlen,obarvený dehtem s cigaret.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]