Nejste přihlášen/a.
Speciální poznámku si zaslouží i pojem " zvracení kávové s/..." . Znamená vyzvracení černé tekutiny, která nápadně připomíná kávovou sedlinu s lógrem. Situace vzniká tehdy, když dojde k vyzvracení zčernalé krve částečně natrávené žaludečními šťávami.
Kromě toho je dobré si uvědomit, že masivní krvácení z trávicího traktu ohrožuje člověka vykrvácením, zatímco masivní krvácení z dýchacího traktu ohrožuje člověka spíše udušením. Krev z dýchacího systému není totiž jen vykašlávána, ale zatéká i do plic a člověk se tak může snadno "utopit ve vlastní krvi".
______
Měl byste urychleně navštívit pohotovost.
Zdroj : stefajir.cz/...
Dobrý den, se divím, co vše jsou lidi schopni umístit na web - no tak jste se poblil, ale nic jiného Vám není. Normálně fungujete, nic nebolí, tak nepanikařte. Kdo zvrací do WC, tak je v klidu (doporučuji pro příště). Zdravím!
P.S. Foto stolice s prstem nemáte?
gumidek - asi čeká s mobilem v ruce na ranní stolici, aby měl čerstvou fotku .
Také se mi to zdá nevhodné, dávat fotky svých zvratků na poradnu. Odsud až podsud. A není to, bohužel, poprvé. Teď jen čekám, kdy sem dá někdo své lejno jako cep a bude se ptát na barvu, váhu, velikost, složení, vůni...
Podobné věci by měl řešit JEDINĚ lékař. Co my ostatní můžeme poradit? S ničím podobným jsem se nikdy nesetkala. A asi nikdo z nás. Takže radím jediné - přestat chlastat. A nebude Vám špatně. Kdoví, co a kde jste vlastně v té opilosti zblajznul. Viz:
Opilý se klátí z hospody, udělá se mu zle, opře se o kandelábr a zvrací. Přiběhne pes a očichává to. Opilec zabručí: TO BY MĚ OPRAVDU ZAJÍMALO, KDE JSEM TEBE SEŽRAL. Jaga.
Na krevní sraženiny to nevypadá, tipuji to na ks jídla, případně si to uschovej, a dej to na histologii. samozřejmě hned v pondělí navštívím svého obvodního lékaře, a řekni mu, odkud ti to vypadlo
Dobrý den pane doktore, v pátek večer jsem se zlil pivama a tohle jsem vyblil. Můžete mi říct, co to je? Doktor: "Co myslíte?". Nastavte ruku, tady to je.
To mi připomíná jeden případ pána (60-70 let) na odběrech krve. V čekárně šel k okénku a na okénko dostal kelímek, "tady se vyčůráte". On to vzal doslova a okénko použil jako pisoár a vyčůral se do kelímku. I tací jsou. Možná, kdyby to dělal každej, tak to jde ráno na odběrech rychleji .
Tazateli doporučuji, aby se vyležel z kocoviny a už nechlastal. Pokud se jehon stav nebude zhoršovat a nebude už nic blít a bude v klidu odpočívat, tak není důvod burcovat doktory a sebe strašit.
Pokud to ovšem z jaho strany nebyl vtip, ale taky může jít o první zkušenost spojenou s vyděšením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.