Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty u kosmetičky

Od: cuketa odpovědí: 8 změna:
Ahoj, mám si sundat boty až budu u kosmetičky nebo ne?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

U mojí kosmetičky jsem se dokonce svlékala do spodního prádla. Natož aby si někdo nezouval boty. To jí tam chcete nanosit bordel z ulice?

lll
hodnocení

1x
Záleží v jakém stavu budou ponožky.

hodnocení

0x

Ano. Některé mají i přezůvky pro zákaznice.

hodnocení

0x

Za zeptání nic nedáte.

Ale podle té ke které chodí přítelkyně, tak se u ní zouvá i doprovod který jen čeká v čekárně.

To jako jde žena ke kosmetičce a doprovod čeká na ni v čekárně? To nemá nic jiného na práci? Já su stará baba, ale z toho to je mi fakt na něco z těch doprovodů za každým prdem - připomíná mi to, jak známá šla na gynekologii a neměla si v čekárně kam sednout, protože tam bylo několik doprovodů, kteří se tam evidentně necítili, ale museli na svoji ...čekat, tak tam jen tupě zírali vsedě do mobilů a staré báby tam stály. Fakt konec.*zmateny*

Doprovod dělají jen žárlivci, protože té své nevěří, že jde ke kosmetičce *smich*

hodnocení

0x
Po mě chce moje praktická doktorka taky abych se zouval..Dříve tam měla návleky,ale asi jsou "moc drahé" a zruinovalo by jí je kupovat,tak se musí její pacienti zouvat..V zimě bych to jakžtakž pochopitel,ale i v létě? No co..zas tak často k ní nechodím..

hodnocení

0x
Tak jestli jdeš na pedikůru, je to celkem vhodné :) No teď vážně - proč se předem nedomluvíš, jak to tam chodí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]