Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modřina na lýtku bez příčiny

Od: tracy* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Poslední rok se mi na lýtkách objevují takové jako fialové nitky pod kůží, nevím jestli to jsou takzvané metličky?, ale tak před měsícem se mi na levém lýtku objevila modřina. To by nebylo nic divného, problém je, že vůbec nemění barvu, je vystouplá a jakoby na pohmat tvrdší. Může se jednat o trombózu, nebo co to může být? Bolesti v lýtkách mám i v klidu, a včera mě v práci rozbolelo levé lýtko, jako bych na té noze stála snad celý rok. Takovou bolest nepamatuji. Masáž pomohla jen na pár sekund. V zaměstnání celou směnu stojím a moc nechodím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

0x

Tracy, nedoporučuji žádnou masáž. Nožky pouze hladit a to doslova a do písmene. Rozhodně by bylo na místě podstoupit cévní vyšetření.

Večer doma kopýtka hodit na stůl. Pokud jste v práci snažte si přešlapovat na místě. Doma ulevte nohám lehnětwe si na záda a šlapejte na kole. Zařaďte do jídelníčku pohanku pro zpevnění cévních stěn. Snažte se omezit příjem cukru a tuku. Je možné, že jedná o zánět žil... Jsem jen laik

doplněno 28.08.10 22:40:

Tak mne napadá, zda nemáte tzv. Růži.

doplněno 28.08.10 22:43:

lekari-online.cz/...

sebod*

Jak radí Malvinka. Určitě cévní vyšetření. Ty metličky jsou projevem toho, že nemáte cévy v pořádku. Ta "modřina" - není to povrchová křečová žíla?

marenka*
hodnocení

0x

Utíkejte k lékaři. Jestli to bude tromboza, může vám jít i o život. *sok*

ulekare.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]