Nejste přihlášen/a.
Přesně tohle mne také potkalo. Už je to ale asi osm let. Příznaky které popisujete na chlup stejné. Nasadili mi také antibiotika, léčba trvala několik měsíců, a pak jem musela chodit na kontroly ještě další dobu, a pokaždé mne cévkovali. Tenkrát jsem se dokonce já sama doktora ptala na účinnost těch brusinek a různých volně dostupných čajů a doslova mi řekl, že brusinky a čaje, když už zánět propuknul, nemají vůbec žádný účinek. Je absolutně nutná léčba antibiotiky a že ty čaje a brusinky sice neublíží, ale rozhodně nevyléčí. A že prý dokonce ani spolehlivě neochrání před infekcí močových cest. Což mne teda dost překvapilo, když všude radí ty brusinky a různé čaje. Ale byl to lékař, tak to asi vědět musí. Jsou to nějaké bakterie, na které dokonce nezabírají ani některá antibiotika a musí se hledat přesně ty, které zaberou. A tenkrát mi i po doléčení, které bylo opravdu hodně dlouhé řekl, že se mi to může i vrátit. To se dosud naštestí ještě nestalo. A když jsem se ptala kde jsem k tomu mohla přijít, abych se popřípadě v budoucnosti takové nemoci vyhnula, tak mi řekl, že to se vůbec nedá určit a že to ale není žádné nastuzení, protože to je právě nemoc bakteriální a ještě ke všemu ty potvory působí u každného jinak a ne všechna antibiotika pomohou. Takže já bych Vám poradila co nejdříve vyhledat jiného urologa a určitě nečekat tak dlouho. Také byste to mohla odnést tak, že si z toho vypěstujete chronické onemocnění.
"O chronickou infekci močových cest se jedná v případě, kdy se infekce močových cest vyskytuje alespoň 2× v průběhu 6 měsíců nebo 3× v průběhu 1 roku. Často je vyvolána jiným druhem bakterie než předchozí infekce, což znamená, že nová infekce je odlišná od předchozí."
Tohle jsem Vám našla na internetu, a právě z tohoto důvodu Vám asi ta lékařka už dala jiná antibiotika.
Já ještě doplním, že jsem tenkrát musela jezdit do té nemocnice vlakem a pak jít dost velký kus pěšky, a moc mne to nebavilo a tak jsem se ptala, jestli opravdu musím na ty kontroly jezdit, když už mi podle mne nic nebylo. No a doktor mi právě řekl, že nutit mne nemůže, ale že riskuji to, že se mi to vrátí, když nedokončím celý ten léčebný proces. Škoda, že už si nepamatuji jak dlouho to trvalo, ale ty prohlídky pak měly docela dlouhé časové intervaly, snad to bylo dokonce jednou za měsíc, co jsem musela na to cévkování, aby zjistili, že už se ty bakterie nemnoží. Asi to trvalo půl roku, ale nechci kecat.
Nemůžete léčbu hledat sama. Bez antibiotik to nepůjde! Musíte být trpělivá a důsledná a k lékaři docházet. Nejen že je to bolestivé, ale stane se to, že se vám zánět nastěhuje do ledvin a my dvě se sejdeme co 2. den na diaýze. Až do smrti! Vůbec nepřemýšlejte, neotálette. Lékař! Antibiotika! Není o čem přemýšlet!
Thůja Ocidentalis AKH v dávkování v akutním stavu klidně každou hodinu 1tb, brzy cca do dvou dnů nastane úleva, později 2-2-2
Doporučuji užívat 3 měsíce, omezit sladké.
Měla jsem asi před 2 lety, zkusila jsem Lichořeřišnici, Urinal Akut, brusinky, hodně pila...nic pořádně nepomohlo, pouze částečně zmírnilo. Nakonec jsem skončila u praktické, poslala moč na kultivaci a potom nasadila ATB, název si už bohužel nevzpomenu, ale za pár dní jsem byla bez obtíží.
Faktem je, že jsem si to tou "samoléčbou" jen prodloužila..Čekat zas do půlky března je děs, šla bych na Vašem místě asi opět k praktické, nebo zkusila gyndu, jestli by to nebylo rychlejší...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.