Nejste přihlášen/a.
Jsem již velmi dlouhodobým uživatelem stránky Bonus.cz . Kdysi nejlepší a férový servr se začal prodapat a nyní to není už jen nic jiného než podvod a zase podvod. Pozor na to. Vím o čem mluvím. Nové nicky co zásadně používají automatické přihazovací roboty. Otázka kde by vzal jeden ev. dva lidi, co to ovládají tolik počítačů? Protože přihlášení je kontrolováno - jeden člověk nebo banda - Baanzai, Fleccr, fduk , Iprvaus, Barbiinka, zirafka00, mesicnik, obcasnik, RF-FLEX, Proto_Plus a jiné - rozhodně proti nim nehrajte. Pokud to nejsou přímo Bonusmani , jsou Bonusem tolerováni a nejsou postižitelní. Kdysi byl Bonus fér. Dnes to stojí za h...o! O jiných servrech nemluvě.
Bonus.cz a další podobní nejsou aukce, ale jedná se o úplně normální hazard v novém kabátě.
Dříve jsem uvažoval, že se tam zaregistruju, ale nakonec jsem couvl, a jsem rád.
Když vidím stále se opakující nicky, je mi z toho zle, a to nemluvím o tom, že mnohdy výherce zaplatí i o několik tisíc Kč více, než jakou má zboží pořizovací cenu. . .
doplněno 04.09.10 10:46:A já bych to nebral ani jako varování, každý kdo má rozum, se na podobné stránky registrovat nebude.
Jinak se tu už něco téměř podobného řešilo:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.